4 – 10 Setembre 2022

Senderisme i spa al Pirineu aragonès,
Valls d’Estós, Eriste i Benasc.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada en itinerància

Hotels

699€, inclou mitja pensió

Excursions magnífiques en un dels indrets més majestuosos i prestigiosos del Pirineu, fàcils d’accedir: estanys, boscos, muntanyes, poblets, etc. Us proposem combinar un programa de preciosos senders amb els banys termals i activitats de relaxació natural amb l’aigua tèbia, saludable i reparadora en el Balneari de Benasc o als Llanos del Hospital. Un còctel explosiu de gust i salut.

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Bon equilibri entre esforç físic moderat i excel·lents paisatges que en altres indrets estan reservats als muntanyencs experimentats.
 • Hem fet una tria de preciosos i assequibles camins de muntanya que, amb desnivells assequibles de entre 300 m i 540 m i recorreguts de 3h-4h30 (sense comptar les parades), ens porten a veritables paradisos.
 • Ens esperen estanys d’alta muntanya, boscos frondosos, cascades, cims i vistes esplèndides a les glaceres.
 • Allotjament correcte i bona relació qualitat-preu. Estarem en dos allotjaments diferents, un al centre de Benasc, i el segon al mig de la natura, per gaudir la vall amb tota la seva intensitat. A tots dos, molt bona taula i acollida.
 • Guia de muntanya expert en la zona que ens farà gaudir no només dels bells racons del seu país sinó també de les persones, artesania, cultura i gastronomía de la seva comarca.
 • Opció de gaudir dels serveis de balneari i spa que ofereix la Vall de Benasc.

Dia a Dia

Dia 1, 4/09. Cerler.

Dia 2, 5/09. Vall de Benasc. Aigualluts.

Dia 3, 6/09. Vall d’Estós.

Dia 4, 7/09. Vall de Benasc, Ibones de la Glera.

Dia 5, 8/09. Vall de Remuñe

Dia 6, 9/09. Vall de Benasc, Plan d’Estan i Ibones de Villamuerta.

Dia 7, 10/09. Vall de Benasc, fajos i cascades.

Dia 1, 4/09. Cerler.
Trobada del grup a Cerler a primera hora de la tarda. Explicació de l’estada i petita excursió per la zona. Nit a l’hotel al poble de Benasc, a on ens hi quedarem 3 nits.

Dia 2, 5/09. Vall de Benasc. Aigualluts.
Bellíssima jornada de senderisme amb majúscules en el camí a Aigualluts i a l´estany deth Horo. Tota la força de les Maladetes al nostre costat, la bellesa de la Vall d´Aran als nostres peus. Prats immensos, cascades, flors per arreu i una profunda sensació d´immensitat.

Desnivells. + 450 m -450 m

Dia 3, 6/09. Vall d’Estós.
Un dia espatarrant en una de les valls més boniques del Pirineu famosa per la seva variada i bigarrada flora. Enmig dels gegants de més de 3000 m del Perdiguero, Clarabide i Posets el riu s’escola entre salts i gorges envoltat de prats deliciosos. Anirem fins la cabana de Turmo passant per les Gorges Galantes i tornarem per l’altre costat del riu passant per la cabana de la Coma.

Desnivell: + 540 m -540 m.

Dia 4, 7/09. Vall de Benasc, Ibones de la Glera.
Excursió als estanys de la Glera. Camí preciós entre prats, boscos i vistes panoràmiques a les Maladetes, Mall Pintrat i Pic d´Alba.

Trasllat a l’hotel de les 3 següents nits, al mig de la natura, a uns pocs quilòmetres al nord de Benasc.

Desnivell: + 450 m -450 m

Dia 5, 8/09. Vall de Remuñe.
Excursió a la Vall de Remuñe. Pujada per boscos, rius i salt d’aigua espectaculars. Opcional pujada fins als estanys de Remuñe.

Desnivell: + 450 m -450 m.

Dia 6, 9/09. Vall de Benasc, Plan d’Estan i Ibones de Villamuerta.
Excursió sortint des de Los Llanos del Hospital, passant pel Plan d’Estan, Collada dels Aranesos fins als ibones de Villamuerta. Vistes increïbles de les Maladetes, emmirallant-se als estanys.

Desnivell: + 300 m -300 m.

Dia 7, 10/09. Vall de Benasc, fajos i cascades.
Caminada sortint a peu del nostre allotjament. Ruta circular per boscos humits de faig i cascades. Dinar i acomiadament del grup.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Entre 3 i 4.30 h de caminada efectiva (sense comptar aturades) i 7-12 km de recorregut diaris. Desnivells de pujada i baixada amb una mitjana de 400m diaris. Desnivell máxim en un dia de +-540m. Camins de muntanya, terreny variat: sender, roquissars, glevers, corriols pedregosos, etc. Indicat per persones amb hàbits esportius o de senderisme de nivell baix o mig.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

699 €, inclou mitja pensió

Suplement grup entre 6 i 11 persones: 55€

Suplement per habitació individual: 135€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 15

La mida màxima del grup dependrà de la normativa Covid-19 vigent durant els dies del viatge.

Inclou

 • L’allotjament i l’esmorzar de tots els dies (6 nits).
 • Tots els sopars (6 sopars).
 • Guia de muntanya de Bonviure.
 • Tastet de productes locals.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podreu comprar al mateix allotjaments o comerços de la zona.
 • L’entrada al spa.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

El fet de compartir cotxes dependrà de la normativa Covid vigent els dies del viatge.

Allotjaments

A la Vall de Benasc, en dos bons hotel, en habitacions dobles amb bany. Allotjaments de qualitat, familiars i casolans, amb bona acollida i bona taula.

El primer hotel (3 nits) al mateix Benasc, cèntric.

El segon hotel (3 nits) al mig de la natura, a uns pocs quilòmetres al nord de Benasc.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Les diferents pòlisses de cancel·lació optatives ofereixen una cobertura que assegura el retorn del preu del viatge, entre d’altres per positiu en Covid-19 i el confinament per contacte amb un positiu segons l’import total del vostre viatge. Escolliu la pòlissa que millor s’ajusti al preu del viatge i als vostres interessos.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·laió del viatge, Bonviure us la pot proporcionar.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 80 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram