30 Desembre 2019 – 1 Gener 2020

Cap d’Any al Parc Natural del Cap de Creus i Cadaqués.
La Mediterrània espectacular entre cales, camins de ronda i la sortida del sol del dia 1.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hotel

 329 €, inclou mitja pensió i sopar de Cap d’Any.

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai molt especial i de gran bellesa. És pur Pirineu entre onades de mar, un indret únic al món per la seva fantasia paisatgística i la seva bellesa natural.

La mediterrània en el seu punt més fascinant…una excel·lent manera de començar l’any en el primer indret de Catalunya on surt el sol entre música i festa !!

 

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

Àlbum de fotos 2018

Àlbum de fotos 2017

Àlbum de fotos 2016

Àlbum de fotos 2015

Àlbum de fotos 2014

Punts Forts

 • Itineraris per alguns dels indrets més singulars del Parc Natural, les reserves naturals del cap Norfeu i cap de Creus i el Paratge de Tudela.
 • Allotjament a un dels pobles de costa amb més encant, Cadaqués, en hotel familiar al mateix poble.
 • Amb el sopar de Cap d’Any inclòs, també a Cadaqués.
 • Pots celebrar la darrera nit de l’any al costat del Far de Cap de Creus, o també veure sortir el sol en un moment emocionant i molt especial, amb sardanes, xocolatada i els primers rajos de sol del nou any a Catalunya !!!

Dia a Dia

DIA 1, 30/12. De Cala Montjoi a Cala Jóncols.

DIA 2, 31/12. Sant Pere de Rodes des de la Vall.

DIA 3, 1/01. Sortida del sol i de Port Lligat al far de Cap de Creus.

   


DIA 1, 30/12. De Cala Montjoi a Cala Jóncols.

Trobada a Cala Montjoi, Roses al voltant de les 10h. Primer itinerari al Parc Natural del Cap de Creus, entre Cala Montjoi i Cala Jóncols. Passarem per cales com la de Calitjàs, la Pelosa, del Candell i d’altres petites cales. Gaudirem d’un dels entorns més feréstecs de la costa catalana, el Cap de Norfeu, reserva integral i bellíssim mirador de la costa que ens envolta. Rodejats/des d’aigües d’un blau intens ens passejarem per una de les nostres joies geològiques i paisatgístiques més preuades. Final a Cala Jóncols (prèviament haurem deixat alguns cotxes aquí per no haver de desfer el camí a peu). Trasllat en cotxes al nostre allotjament, a un dels pobles de costa més bonics, Cadaqués.

Desnivells aproximats: +300m / -300m. Uns 9km de distància.

DIA 2, 31/12. Sant Pere de Rodes des de la Vall.

Un curt desplaçament amb cotxes fins a la Vall , punt d’inici del nostre itinerari circular per la Serra de Rodes on gaudirem de bones vistes tant de l’interior com de la costa. Sortirem de la Vall per anar guanyant alçada per un camí ben conservat. Parets i marges, abeuradors, corrals i altres construccions de pedra seca ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Passarem pel mas de la Granja i el mas de la Pallera fins a la Ermita de Santa Helena i d’aquí al Monestir de Sant Pere de Rodes. Visita opcional al Monestir. La baixada, més ràpida, ens portarà de nou fins a la Vall.

Desnivells aproximats: +350m / -350m. Uns 10km de distància.

Tornarem en cotxes a Cadaqués i ens prepararem pel sopar de Cap d’Any a Cadaqués. Després del sopar, podrem continuar la festa de Cap d’Any (si et ve de gust!) a algun altre establiment o a la festa popular de Cadaqués –si s’organitza- (el vostra guia ja us informarà de les opcions que tindreu).

DIA 3, 1/01. Sortida del sol. De Port Lligat al far de Cap de Creus.

Si vols, pots donar la benvinguda a l’any nou amb una ballada de sardanes, amb xocolatada inclosa, a l’indret de la geografia catalana que els rajos del sol del nou any acaronen en primer lloc: la Punta del Cap de Creus. Allà, la gent de Cadaqués organitzen cada any, des de 1990, el seu Aplec del Sol Ixent.

Després d’esmorzar, sortirem a peu de Port Lligat, a Cadaqués. Anirem caminant fins al far del Cap de Creus, seguint en part el camí antic. S’Alqueria Petita i Gran, Cala Guillola, barraques de pescadors, parets de pedra seca… itinerari amb riquesa natural, paisatgística i històrica de la contrada i final espatarrant a la cova de S’Infern i la punta del Cap de Creus… més a l’est ja no podrem anar, ens trobem a l’extrem més a llevant del nostre país!

Comiat i retorn a casa.

Desnivells aproximats: +350m / -350m. Uns 10km de distància.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Nivell

Bons camins de muntanya i de ronda, generalment ben perfilats amb algun tram pedregós.

Desnivells màxims en un dia: + 350 m – 350 m. Recorregut màxim en un dia: 10 km

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

329 €, inclou mitja pensió i sopar de Cap d’Any.

Suplement habitació individual: 70 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Allotjament i esmorzar i sopars de tots els dies (2 nits). En hotel en habitacions dobles amb bany complert.
 • Inclou el Sopar de Cap d’Any .
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tramitació de permisos pel Parc Natural.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podeu comprar a les botigues del poble o dur des de casa.
 • El transport d’anada i tornada.
 • Les begudes no incloses en els menús.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En habitacions dobles amb bany, en hotel familiar al mateix poble de Cadaqués.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 90 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Magnífic”

5 / 5 Glòria Farrés

“El meu primer viatge amb Bonviure i ha estat magnífic: el Cap de Creus és un lloc espectacular, us el recomano, els companys i companyes molt agradables i un guia ben preparat professionalment i humanament. Ha valgut molt la pena!”


“Itineraris ben pensats”

5 / 5 Lídia Gaya

“Els itineraris estan ben pensats i l, extensió optativa a la Cova de l’ infern m’ ha semblat encertada. Es una sortida molt agradable i a l’abast de molts!”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram