31 Desembre 2020 – 3 (4) Gener 2021

Cap d’Any a la Cerdanya.
Iniciació raquetes i senderisme.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hostal

379€, inclou raquetes i sopar de Cap d’Any

Una manera excel·lent d’acabar i començar l’any amb bona companyia i gaudint de la neu i el senderisme.

Passarem la nit de Cap d’Any enmig del Pirineu en un captivador poblet de muntanya.

Excursions d’iniciació espatarrants i fàcils on seguirem els rastres d’animals salvatges, sentint-nos exploradors en un paisatge nevat. I durant un dia caminarem de poble en poble i assaborirem les delícies del paisatge i de la cuina de la Cerdanya.

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

Àlbum de fotos Cap d’any 2018

Àlbum de fotos Cap d’Any 2016

Àlbum de fotos Cap d’Any 2015

Àlbum de fotos Cap d’any 2013

Punts Forts

 • Una clàssica de Bonviure que no pararem de repetir per la gran satisfacció que tenim tots en realitzar aquest viatge.
 • Les raquetes són l’estri més senzill i fàcil de manejar per gaudir en cos i ànima del millor de l´hivern.
 • Amb allotjament a Lles.
 • Espatarrants excursions … a l´estanyet de l´Orri, pla de les Someres, estanyet de Comabella i bosc de La Cot. Seguirem els preciosos senders entre els poblets de Músser, Travesseres, …
 • Excel·lent manera d’assaborir l’hivern entre gastronomia, bons paisatges i benestar.
 • Raquetes i bastons inclosos en el preu… no cal que te’n preocupis, nosaltres t’ho portem!

Dia a Dia

DIA 1, 31/12. Aransa, Pollineres i estany de Comabella.

DIA 2, 1/01. Volta pels poblets de la Cerdanya, Músser, Travesseres, Lles i Arànser.

DIA 3, 2/01. Lles, estany glaçat de l´Orri, Aigüestortes de l´Orri i Pla de les Someres.

DIA 4, 3/01. Guils, bosc de Guils i pla de la Feixa.

DIA 5, 4/01. Fi de l’Estada ( si l’has allargat una nit més ).

 

.

   


DIA 1, 31/12. Aransa, Pollineres i estany de Comabella.

Excel.lent excursió pel primer dia en què caminarem amb les raquetes. Trobada al voltant de les 10h a l´estació d’esquí de fons d’Aransa. Abans de començar l’itinerari, explicació i primer maneig de les raquetes. Preciosa excursió per començar bé l’estada sortint des de l’estació d’esquí nòrdic. Anirem fins a Pollineres i estany de Comabella. Estanys, meandres i boscos immensos nevats, curulls de neu, seguirem i coneixerem els rastres de la llebre, la marta, l’isard. Un gust per encetar aquests dies d’estada!!

Sopar de Cap d’Any al mateix hostal.

Desnivells de +300m / -300m.

DIA 2, 1/01. Volta pels poblets de la Cerdanya, Músser, Travesseres, Lles i Arànser.

Preciós camí entre els quatre poblets amb més bones vistes de tota la Cerdanya: Músser, Travesseres, Lles i Arànser. Coneixerem la gent dels poblets, les fonts, esglésies romàniques, etc i en mig del recorregut farem parades per assaborir les delícies del país. Ens acompanyaran boscos, prats, rius i la bella immensitat de la comarca.

Desnivells de +400m / -400m.

DIA 3, 2/01. Lles, estany glaçat de l´Orri, Aigüestortes de l´Orri i Pla de les Someres.

Avui farem la segona excursió amb raquetes, començant des de l’estació d’esquí nòrdic de Lles. Excursió a l’estany glaçat de l´Orri, Aigüestortes de l´Orri i Pla de les Someres. Recorregut espectacular pels plans i boscos endinsant-nos en els ambients fascinants que només ens ofereixen els paisatges hivernals nevats.

Desnivells de +350m / -350m

DIA 4, 3/01. Guils, bosc de Guils i pla de la Feixa.

Per acabar l’estada, farem la darrera excursió amb raquetes, començant des de l’estació d’esquí nòrdic de Guils. Excursió al Bosc de Guils i pla de la Feixa. Bonic itinerari dins el bosc amb vistes panoràmiques.

Desnivells de +300m / -300m.

DIA 5, 4/01. Fi de l’Estada ( si l’has allargat una nit més ).

Tornada a casa.

 

En cas de manca de neu, el viatge es farà igualment, substituint els itineraris de raquetes per excursions de senderisme iguals als itineraris de raquetes o en el seu cas adaptats.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Nivell

Sortida en què es fan dos dies d’itinerari amb raquetes i un dia sense raquetes. Desnivells màxims en una jornada, amb raquetes: + 350m – 350m; sense raquetes +400m -400m .

Terreny innivat de bosc i pendents suaus i alguna pujada moderada. Recorregut màxim amb raquetes en una jornada: 8 km. Recorregut màxim de senderisme: 10 km.

Nivell d’iniciació DE RAQUETES, no cal cap coneixement previ sobre l’ús de les raquetes; sí que cal tenir hàbit senderista que et permeti fer desnivells equivalents (sense neu) d’uns +500 m – 500m de desnivell.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
 • Guants d’hivern, barret, polaines.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Les raquetes de neu i els bastons les posem nosaltres, inclosos en el preu.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

379€, inclou mitja pensió, raquetes i bastons i sopar de Cap d’Any.

Suplement per habitació individual : 50€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Allotjament i esmorzar i sopars de tots els dies (3 nits). En habitacions dobles amb bany.
 • Inclou el Sopar de Cap d’Any.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Les raquetes de neu i bastons.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Nit del diumenge 3 de gener. Preu: 55€ en habitació doble.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament.
 • Begudes i extres que no estiguin no inclosos en els menús.
 • El forfait d’aparcament i ús de les estacions d’esquí de fons, al voltant de 3.5€ per dia (3 dies).
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En Hostal de muntanya familiar a Lles, en habitacions dobles amb bany complert a l’interior i calefacció, senzill però correcte, acollidor i còmode.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 25€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Molt recomanable”

5 / 5 Olga Sendra 

“Molt recomanable. Itineraris guapíssims i festa de cap d’any autèntica.”


Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram