6 – 13 Setembre 2020

Senderisme a la Capadòcia.
Final a Istanbul.

Nivell Baix

Nivell Molt Baix

Estada en itinerància

Hotels

Fitxa del Viatge en Pdf

Hi ha pocs llocs al món a on puguem trobar paisatges tan singulars com els que ens ofereix la Capadòcia…escenaris onírics, de contes de fades, gairebé extraterrestres, que podrem recórrer amb calma, gaudir-los a peu, descobrint els seus tresors amagats, excavats en la roca, com les esglésies cristianes amb frescos bizantins, els habitacles troglodítics o una veritable cuitat sota terra.

Patrimoni de la Humanitat i del/ la senderista, aquest racó del món és únic, per la seva bellesa i per tot el llegat artístic, històric i cultural que ens ofereix.

I, com no podria ser d’una altra manera…final de luxe a Istanbul, la gran capital de l’Imperi Bizantí i una de les ciutats més belles i interessants,a cavall entre Europa i Àsia.

Àlbum de fotos Setmana Santa 2019

Punts Forts

 • Un dels paisatges més al·lucinants del món, i una de les capitals més belles.
 • Caminades suaus, aptes per tots els públics amb un mínim d’hàbit senderista.
 • Allotjaments còmodes, hotels amb habitacions dobles amb bany. Opció d’individual. Ben ubicats per aprofitar al màxim el viatge.
 • La gustosa gastronomia turca i la bona acollida que caracteritza el poble turc.
 • Trajectes d’anada i tornada a la Capadòcia en avió, només es fan per carretera els trajectes, curts, dins la Capadòcia.
 • Bon equilibri entre l’activitat senderista i les visites històrico-culturals.
 • Possibilitat de fer un vol en globus -un «must»- a la Capadòcia, opcional.
 • Final apoteòsic a Istanbul, amb visita guiada (guia turístic oficial) inclosa en el preu.

Dia a Dia

Dia 1, 6/09. Vol a Kayseri, Capadòcia.

Dia 2, 7/09. Per les valls d’Uzengi i Pancarlik cap a Ortahisar. Vall de Kiliclar.

Dia 3, 8/09. Vol en globus (opcional). Museu a l’aire lliure de Goreme. Vall de Meskendir i vall Vermella. Cavusin i Pasabaglari.

Dia 4, 9/09. Vall d’Akvadi i Ciutadella d’Uchisar. Vall de Zemi i Goreme.

Dia 5, 10/09. Ciutat subterrània de Derinkuyu. Vall d’Ihlara i Monestir de Selime.

Dia 6, 11/09. Vol a Istanbul. Istanbul.

Dia 7, 12/09. Istanbul.

Dia 8, 13/09. Vol de tornada a Barcelona.

Dia 1, 6/09. Vol a Kayseri, Capadòcia.
Vol a Kayseri, a on arribem al vespre. Sopar i trasllat al nostre hotel a la Capadòcia.

Nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Dia 2, 7/09. Per les valls d’Uzengi i Pancarlik cap a Ortahisar. Vall de Kiliclar.
Pel matí, anirem a explorar les valls d’Uzengi i Pancarlik, caminarem per altiplans que ens oferiran vistes magnífiques de les valls. A la vall de Pancarlik veurem els nombrosos cons i xemeneies de contes de fades que caracteritzen la Capadòcia, i podrem visitar les interessants esglésies de Kepez i Sarica. Arribarem al poble d’Ortahisar, famós per les seves pintoresques cases, carrerons estrets i boniques esglésies, aixií com les formacions rocosos en forma de castell que donen nom a la població.
Després anirem amb vehicle fins a la vall de Kiliclar, una de les valls més petites de la Capadòcia amb boniques xemeneies de fades i edificacions en ruïnes abans habitades.
Al final del dia, qui vulgui podrà gaudir del relax i la cura corporal d’un bany turc o hamam (opcional).
Nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Desnivells i distàncies aprox.:
Valls d’Uzengi i Pancarlik: +150m / -80m. Uns 6 km.
Vall de Kiliclar: -150m. Uns 4 km.

Dia 3, 8/09. Vol en globus (opcional). Museu a l’aire lliure de Goreme. Vall de Meskendir i vall Vermella. Cavusin i Pasabaglari.
Qui vulgui (activitat opcional) avui es pot llevar abans de que surti el sol i veure com el dia es lleva volant en un globus, una manera única i inoblidable de gaudir del paisatge meravellós de la Capadòcia.
Després d’esmorzar, seguim amb el nostre programa a la Capadòcia, visitant el Museu a l’aire lliure de Goreme, una de les valls més belles de la Capadòcia, amb nombroses esglésies cristianes, monestirs i habitatges excavats a la roca, amb nombroses mostres d’art Bizantí, peces artístiques úniques del seu període.
Després anirem en vehicle cap a la vall de Meskendir i la vall Vermella, amb formacions geològiques i colors fantàstics. Seguirem un camí amb nombroses coves i esglésies amagades excavades a la roca, antics habitatges de les antigues civilitzacions cristianes. Acabarem al poble de Cavusin, un dels assentaments més antics de Capadòcia, amb les seves precioses cases de pedra o excavades a la roca.
Continuem cap a Pasabaglari i les seves formes d’erosió ben particulars, una vall que abans fou residència de monjos.
Nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Desnivells i distàncies aprox.: +85m / -135m. Uns 10 km.

Dia 4, 9/09. Vall d’Akvadi i Ciutadella d’Uchisar. Vall de Zemi i Goreme.
Després d’esmorzar, trasllat a la vall d’Akvadi, per la que caminarem seguint l’antic llit del riu, a on avui en dia es planten vinyes. A primera hora de la tarda arribarem al poble d’Uchisar, amb el seu mirador anomenat «La Ciutadella» que ens regala una panoràmica espatarrant de l’enton. En aquest poble, nombrosos habitacles excavats a la roca estan connectats per escales, túnels i passadissos.
Després anirem a la vall de Zemi, una vall verda amb roques volcàniques erosionades i pollancres altíssims. El camí ens durà directament al poble de Goreme, per on tindrem temps de passejar-nos i relaxar-nos davant d’una tassa de te.
Nit en hotel a prop d’Ürgüp.
Desnivells i distàncies aprox.:
Valls d’Akvadi: -280m. Uns 6 km.
Vall de Zemi: -270m. Uns 5 km.

Dia 5, 10/09. Ciutat subterrània de Derinkuyu. Vall d’Ihlara i Monestir de Selime.
Després d’esmorzar trasllat en vehicle fins a la ciutat subterrània de Derinkuyu, oberta als visitants al 1965. Aquest és un indret increïble, una faraònica ciutat subterrània construïda fa uns 3.500 anys. Sota una superfície d’uns 8 quilòmetres quadrats, les cases, habitacions i túnels de Derinkuyu arriben als 85 metres de profunditat. Les excavacions han arribat a 40 metres de profunditat, mostrant fins a 20 nivells subterranis amb cases, estables, cellers, magatzems, esglésies,…
Continuarem en vehicle fins a la vall d’Ihlara, una gorja d’uns 14km que va ser un lloc ideal per que els monjos fessin el seu retir espiritual, i també va servir d’amagatall i defensa durant els temps de les invasions. Hi trobarem nombrosos habitatges i esglésies excavades a la roca, amb alguns frescos que daten del segles VI al XIII.
Dinar al poble de Belisirma i trasllat per visitar el complexe monàstic de Selime, bellíssimament enfilat als pendents d’una muntanya.
Darrera nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Desnivells i distàncies aprox.: +150m / -250m. Uns 8km.

Dia 6, 11/09. Vol a Istanbul. Istanbul.
Després de dinar anirem a l’aeroport de Kayseri per agafar l’avió que ens durà a Istanbul.
Trasllat al nostre hotel al cèntric barri de Sultanahmet.
Temps lliure (o acompanyats pel vostre guia de Bonviure) per fer un primer tastet de la històrica i encisadora ciutat d’Istanbul.
Nit en hotel al cèntric barri de Sultanahmet.

Dia 7, 12/09. Istanbul.
Tresc urbà per Istanbul. Ens espera una ciutat encisadora, monumental, captivadora tant per la majestuositat de les seves grans mesquites com per l’encant dels seus petits racons i l’amabilitat turca. La recorrerem de la mà d’un guia turístic professional, que ens durà als principals monuments del centre històric: la Mesquita Blava, Hagia Sofia, el Palau de Topkapi, l’Hipòdrom Bizantí, la Cisterna,…
Després temps lliure per continuar passejant-se i deixant-se seduir per la ciutat (pel teu compte o amb el guia de Bonviure).
Nit en hotel al cèntric barri de Sultanahmet.

Dia 8, 13/09. Vol de tornada a Barcelona.
A mig matí, trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils per senders fressats, sense cap dificultat tècnica.

Desnivells diaris mitjos al voltant de + 100m de pujada i -300m de baixada. Màxim dos dels dies de +150m i un dels dies de -550m. Màxim de 12 km per dia. Veure detall al Dia a dia. Al voltant de 3 – 4 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades) diàries.

Es camina durant 4 dies. Un dia i mig de visita a Istanbul.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

A partir del 2 de Març del 2020, no cal tramitar cap visat per un viatge amb fins turístics com aquest. Sí que cal dur passaport amb una validesa mínima de 6 mesos.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do.

Allotjaments

A la Capadòcia, en bon hotel a prop de Ürgüp, en habitacions dobles amb bany.
A Istanbul , en bon hotel al barri de Sultanahmet (centre històric), en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

AIgualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Paisatge espectacular”

5 / 5 Ana Muniente

“El paisatge de la Capadòcia és espectacular. Tot plegat una experiència magnífica gràcies a les explicacions del guia local i a l’ajuda del coordinador de Bonviure. “


“Un gran viatge”

5 / 5 Rosa Claramunt

“Capadocia es un tresor de l’humanitat i Estambul, la terra de pas de tantes civilitzacions, totalment indispensable. Es un gran viatge. “


“Paisatges increïbles”

5 / 5 Mercè Bonet

“Paisatges increïbles que et transporten a formes de vida 21 segles enrere. S’ha d’experimentar per poder conèixer la nostra evolució. “


“Ganes de tornar-hi”

5 / 5 Josep Coca

“Paisatges espectaculars, immersió cultural i gastronòmica turca.
Tast intens d’ Istanbul que et deixa amb ganes de tornar-hi. “


“Bon equilibri”

5 / 5 Isabel PR

“Bon equilibri entre activitat trekking i cultura. “


“Descoberta de Capadòcia”

5 / 5 Cesca 

“Cultura, olors, sabors, colors, paisatge, senderisme i bona companyia en aquesta descoberta de Capadòcia. “

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram