5 – 12 Abril

Setmana Santa.
Senderisme a la Capadòcia.
Final a Istanbul.

Nivell Baix

Nivell Molt Baix

Estada en itinerància

Hotels

999 € sense vols
1299 € amb vols i sense taxes

Hi ha pocs llocs al món a on puguem trobar paisatges tan singulars com els que ens ofereix la Capadòcia…escenaris onírics, de contes de fades, gairebé extraterrestres, que podrem recórrer amb calma, gaudir-los a peu, descobrint els seus tresors amagats, excavats en la roca, com les esglésies cristianes amb frescos bizantins, els habitacles troglodítics o una veritable cuitat sota terra.

Patrimoni de la Humanitat i del/ la senderista, aquest racó del món és únic, per la seva bellesa i per tot el llegat artístic, històric i cultural que ens ofereix.

I, com no podria ser d’una altra manera…final de luxe a Istanbul, la gran capital de l’Imperi Bizantí i una de les ciutats més belles i interessants,a cavall entre Europa i Àsia.

Àlbum de fotos Setmana Santa 2019

Punts Forts

 • Un dels paisatges més al·lucinants del món, i una de les capitals més belles.
 • Caminades suaus, aptes per tots els públics amb un mínim d’hàbit senderista.
 • Allotjaments còmodes, hotels amb habitacions dobles amb bany. Opció d’individual. Ben ubicats per aprofitar al màxim el viatge.
 • La gustosa gastronomia turca i la bona acollida que caracteritza el poble turc.
 • Trajectes d’anada i tornada a la Capadòcia en avió, només es fan per carretera els trajectes, curts, dins la Capadòcia.
 • Bon equilibri entre l’activitat senderista i les visites històrico-culturals.
 • Possibilitat de fer un vol en globus -un «must»- a la Capadòcia, opcional.
 • Final apoteòsic a Istanbul, amb visita guiada (guia turístic oficial) inclosa en el preu.

Dia a Dia

DIA 1, 5/04. Vol a Kayseri, Capadòcia.

DIA 2, 6/04. Per les valls d’Uzengi i Pancarlik cap a Ortahisar. Vall de Kiliclar.

DIA 3, 7/04. Vol en globus (opcional). Museu a l’aire lliure de Goreme. Vall de Meskendir i vall Vermella. Cavusin i Pasabaglari.

DIA 4, 8/04. Vall d’Akvadi i Ciutadella d’Uchisar. Vall de Zemi i Goreme.

DIA 5, 9/04. Ciutat subterrània de Derinkuyu. Vall d’Ihlara i Monestir de Selime.

DIA 6, 10/04. Vol a Istanbul. Istanbul.

DIA 7, 11/04. Istanbul.

DIA 8, 12/04. Vol de tornada a Barcelona.

DIA 1, 5/04. Vol a Kayseri, Capadòcia.
Vol a Kayseri, a on arribem al vespre. Sopar i trasllat al nostre hotel a la Capadòcia.

Nit en hotel a prop d’Ürgüp.

DIA 2, 6/04. Per les valls d’Uzengi i Pancarlik cap a Ortahisar. Vall de Kiliclar.
Pel matí, anirem a explorar les valls d’Uzengi i Pancarlik, caminarem per altiplans que ens oferiran vistes magnífiques de les valls. A la vall de Pancarlik veurem els nombrosos cons i xemeneies de contes de fades que caracteritzen la Capadòcia, i podrem visitar les interessants esglésies de Kepez i Sarica. Arribarem al poble d’Ortahisar, famós per les seves pintoresques cases, carrerons estrets i boniques esglésies, aixií com les formacions rocosos en forma de castell que donen nom a la població.
Després anirem amb vehicle fins a la vall de Kiliclar, una de les valls més petites de la Capadòcia amb boniques xemeneies de fades i edificacions en ruïnes abans habitades.
Al final del dia, qui vulgui podrà gaudir del relax i la cura corporal d’un bany turc o hamam (opcional).
Nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Desnivells i distàncies aprox.:
Valls d’Uzengi i Pancarlik: +150m / -80m. Uns 6 km.
Vall de Kiliclar: -150m. Uns 4 km.

DIA 3, 7/04. Vol en globus (opcional). Museu a l’aire lliure de Goreme. Vall de Meskendir i vall Vermella. Cavusin i Pasabaglari.
Qui vulgui (activitat opcional) avui es pot llevar abans de que surti el sol i veure com el dia es lleva volant en un globus, una manera única i inoblidable de gaudir del paisatge meravellós de la Capadòcia.
Després d’esmorzar, seguim amb el nostre programa a la Capadòcia, visitant el Museu a l’aire lliure de Goreme, una de les valls més belles de la Capadòcia, amb nombroses esglésies cristianes, monestirs i habitatges excavats a la roca, amb nombroses mostres d’art Bizantí, peces artístiques úniques del seu període.
Després anirem en vehicle cap a la vall de Meskendir i la vall Vermella, amb formacions geològiques i colors fantàstics. Seguirem un camí amb nombroses coves i esglésies amagades excavades a la roca, antics habitatges de les antigues civilitzacions cristianes. Acabarem al poble de Cavusin, un dels assentaments més antics de Capadòcia, amb les seves precioses cases de pedra o excavades a la roca.
Continuem cap a Pasabaglari i les seves formes d’erosió ben particulars, una vall que abans fou residència de monjos.
Nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Desnivells i distàncies aprox.: +85m / -135m. Uns 10 km.

DIA 4, 8/04. Vall d’Akvadi i Ciutadella d’Uchisar. Vall de Zemi i Goreme.
Després d’esmorzar, trasllat a la vall d’Akvadi, per la que caminarem seguint l’antic llit del riu, a on avui en dia es planten vinyes. A primera hora de la tarda arribarem al poble d’Uchisar, amb el seu mirador anomenat «La Ciutadella» que ens regala una panoràmica espatarrant de l’enton. En aquest poble, nombrosos habitacles excavats a la roca estan connectats per escales, túnels i passadissos.
Després anirem a la vall de Zemi, una vall verda amb roques volcàniques erosionades i pollancres altíssims. El camí ens durà directament al poble de Goreme, per on tindrem temps de passejar-nos i relaxar-nos davant d’una tassa de te.
Nit en hotel a prop d’Ürgüp.
Desnivells i distàncies aprox.:
Valls d’Akvadi: -280m. Uns 6 km.
Vall de Zemi: -270m. Uns 5 km.

DIA 5, 9/04. Ciutat subterrània de Derinkuyu. Vall d’Ihlara i Monestir de Selime.
Després d’esmorzar trasllat en vehicle fins a la ciutat subterrània de Derinkuyu, oberta als visitants al 1965. Aquest és un indret increïble, una faraònica ciutat subterrània construïda fa uns 3.500 anys. Sota una superfície d’uns 8 quilòmetres quadrats, les cases, habitacions i túnels de Derinkuyu arriben als 85 metres de profunditat. Les excavacions han arribat a 40 metres de profunditat, mostrant fins a 20 nivells subterranis amb cases, estables, cellers, magatzems, esglésies,…
Continuarem en vehicle fins a la vall d’Ihlara, una gorja d’uns 14km que va ser un lloc ideal per que els monjos fessin el seu retir espiritual, i també va servir d’amagatall i defensa durant els temps de les invasions. Hi trobarem nombrosos habitatges i esglésies excavades a la roca, amb alguns frescos que daten del segles VI al XIII.
Dinar al poble de Belisirma i trasllat per visitar el complexe monàstic de Selime, bellíssimament enfilat als pendents d’una muntanya.
Darrera nit en hotel a prop d’Ürgüp.

Desnivells i distàncies aprox.: +150m / -250m. Uns 8km.

DIA 6, 10/04. Vol a Istanbul. Istanbul.
Després de dinar anirem a l’aeroport de Kayseri per agafar l’avió que ens durà a Istanbul.
Trasllat al nostre hotel al cèntric barri de Sultanahmet.
Temps lliure (o acompanyats pel vostre guia de Bonviure) per fer un primer tastet de la històrica i encisadora ciutat d’Istanbul.
Nit en hotel al cèntric barri de Sultanahmet.

DIA 7, 11/04. Istanbul.
Tresc urbà per Istanbul. Ens espera una ciutat encisadora, monumental, captivadora tant per la majestuositat de les seves grans mesquites com per l’encant dels seus petits racons i l’amabilitat turca. La recorrerem de la mà d’un guia turístic professional, que ens durà als principals monuments del centre històric: la Mesquita Blava, Hagia Sofia, el Palau de Topkapi, l’Hipòdrom Bizantí, la Cisterna,…
Després temps lliure per continuar passejant-se i deixant-se seduir per la ciutat (pel teu compte o amb el guia de Bonviure).
Nit en hotel al cèntric barri de Sultanahmet.

DIA 8, 12/04. Vol de tornada a Barcelona.
A mig matí, trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils per senders fressats, sense cap dificultat tècnica.

Desnivells diaris mitjos al voltant de + 100m de pujada i -300m de baixada. Màxim dos dels dies de +150m i un dels dies de -550m. Màxim de 12 km per dia. Veure detall al Dia a dia. Al voltant de 3 – 4 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades) diàries.

Es camina durant 4 dies. Un dia i mig de visita a Istanbul.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

Per entrar a Turquia, cal tramitar un visat. Aquest tràmit s’ha de fer per internet, és un tràmit molt senzill i té un cost d’uns 20€. Et donarem més detalls sobre com fer-ho quan reservis el viatge. Per fer aquest tràmit, el teu passaport haurà de tenir una validesa mínima de 6 mesos respecte a la data d’ entrada a Turquia.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do. Podeu programar visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona per rebre les indicacions d’un professional.

Preus

999 € sense vols.
1299 € amb vols i sense taxes.

Suplement per habitació individual : 175€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup 8-12 pax: +30 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols: Barcelona-Istanbul-Kayseri + Kayseri-Istanbul + Istanbul-Barcelona, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • Guia de muntanya local de parla anglesa.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • Tots els dinars i els sopars excepte a Istanbul (en total, inclosos 4 dinars i 5 sopars).
 • Tots els transports del grup necessaris per seguir el programa descrit el en Dia a dia. En mini bus privat.
 • Els transferts d’anada i tornada als aeroports de Kayseri i Istanbul.
 • El transport dels equipatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries (235€ a 26/07/2019).
 • Dos dinars i dos sopars a Istanbul + el dinar a l’aeroport del darrer dia.
 • Entrades a museus i monuments (a Capadòcia, en total uns 26€, a Istanbul,en total uns 35€).
 • A Capadòcia: el viatge en globus i l’entrada al hamam. Totes dues activitats són opcionals.
 • El visat d’entrada a Turquia, uns 20€.
 • Les begudes que no estiguin incloses als àpats.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

A la Capadòcia, en bon hotel a prop de Ürgüp, en habitacions dobles amb bany.
A Istanbul , en bon hotel al barri de Sultanahmet (centre històric), en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a [email protected]
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a [email protected] o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

93 823 05 27 / 626 887 243
De dilluns a divendres de
10.00 a 14.00 h
16.00 a 19.00 h
[email protected]
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies