27 Desembre 2022 – 8 Gener 2023

Cap d’Any a Costa Rica.
Del Pacífic al Carib. Pura vida a Corcovado, Tortuguero, volcà d’ Arenal, …

Nivell Baix

Nivell Molt Baix

Estada en itinerància

Hotels i Hotels Rurals

2399€ sense vols internacionals

3249€ amb vols i sense taxes dels vols internacionals

Aquest viatge a Costa Rica permet apropar-se al país en totes les seves facetes, del Pacífic al Carib … fent senderisme que és el que ens agrada!

En 13 dies, alternem hàbilment excursions al medi natural amb activitats diverses. Aquest viatge també es troba sota el signe d’immersió i desconnexió. Dormirem ben allotjats en plena natura i descobrim els diversos biòtops i ecosistemes que fan de la riquesa d’aquest petit país un lloc únic al món. Des del bosc de núvols del parc dels Quetzales fins a l’espessa selva tropical; als canals on navegarem de Tortuguero a les palmeres de coco de la península d’Osa, amb les seves platges immenses en el parc nacional de Corcovado.

Ens embarquem en una aventura memorable fora d’aquest món. Una estada completa, rítmica, autèntica i 100% natural.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El país de la Pura Vida! La zona amb més seguretat d’Amèrica llatina amb una població hospitalària i una qualitat de vida envejable inclús per europeus… deu ser que això de no tenir exèrcit funciona!!
 • Excursions itinerants i en bucle, immersió en plena natura de la costa del Pacífic a la del Carib. En algunes de les zones naturals més ben preservades i riques del món.
 • Una caminada al bosc bromós del parc de Los Quetzales. Travessa del Parc Nacional de Corcovado. Navegació a Tortuguero. Itineraris en la zona del volcà Arenal.
 • Un viatge que combina excursions, banys i activitats de descoberta de natura i cultura sense deixar-se la visita a les velles ciutats colonials.

Dia a Dia

Dia 1, 27/12. Vol a Costa Rica i arribada a la capital, San José de Costa Rica.

Dia 2, 28/12. Parque Nacional del Volcán Arenal. Banys termals opcionals.

Dia 3, 29/12. Parque Nacional del Volcán Arenal. Camino de los Puentes Colgantes i Camino de los Senderos de Lava. Observació d’ocells.

Dia 4, 30/12. Parque Nacional de Tortuguero. Cerro Tortuguero i Navegació pels canals del riu Suerte.

Dia 5, 31/12. Parque Nacional de Tortuguero. Navegació en canoa, observació d’ocells i platges de Tortuguero.

Dia 6, 01/01. De Tortuguero a la Vall de Turrialba. Navegació pels canals del riu Suerte.

Dia 7, 02/01. De la Vall de Turrialba a la Reserva Natural Cerro de la Muerte.

Dia 8, 03/01. Reserva Natural Cerro de la Muerte, a la recerca del quetzal. Uvita.

Dia 9, 04/01. Cataratas de Nauyaca. Trasllat a Bahía Drake. Navegació pel riu Sierpe, Playa de San Josecito.

Dia 10, 05/01. Parc Nacional Corcovado, La Sirena.

Dia 11, 06/01. Illa del Caño. San José.

Dia 12, 07/01. San José. Vol de tornada i arribada a Barcelona (08/01).

Dia 1, 27/12. Vol a Costa Rica i arribada a la capital, San José de Costa Rica.
Sortida des de Barcelona al matí, vol via Madrid. Arribada a Costa Rica a primera hora de la tarda (hora local).
Nit a San José.

Dia 2, 28/12. Parque Nacional del Volcán Arenal. Banys termals opcionals.
El volcà Arenal ha estat un dels més actius de tot el planeta. El 1968 es va despertar de cop i va mantenir activitat al llarg d’uns quants dies. Des del 2011 es troba en període de repòs. El seu con perfecte s’eleva fins als 1.633 m d’alçada.
Farem una primera visita pels senders del parc. Possibilitat de banys termals.
Nit a prop del poble d’Arenal.
Uns 5km. Desnivells aproximats: +/-150m. Entre 2-4 hores de caminada.

Dia 3, 29/12. Parque Nacional del Volcán Arenal. Camino de los Puentes Colgantes i Camino de los Senderos de Lava. Observació d’ocells.
Visitarem el parc a través d’alguns dels seus senders més espectaculars. El Camino de los Puentes Colgantes ens permetrà descobrir la selva des de les alçades. El Camino de los Senderos de Lava ens portarà pels terrenys que va ocupar l’erupció volcànica del 1968. Tots dos itineraris presenten imponents vistes cap al volcà. Haurem d’estar atents a la gran quantitat d’ocells que podrem descobrir.
Nit a prop del poble d’Arenal.
Uns 3km al matí amb desnivells aproximats: +/-175m, i uns 5km a la tarda. Entre 2-3 hores de caminada al matí + 2-3 hores a la tarda.

Dia 4, 30/12. Parque Nacional de Tortuguero. Cerro Tortuguero. Navegació pels canals del riu Suerte.
Tortuguero és una de les zones més exòtiques de Costa Rica. Ubicat a la costa del Carib, s’hi ha d’arribar amb barca. Anirem al moll de La Pavona i des d’allà, a través dels canals del riu Suerte, fins al petit poble de Tortuguero. Per la tarda, ascensió al Cerro Tortuguero, el punt més alt d’aquesta zona. Des del Cerro Tortuguero la vista és impressionant. Podrem apreciar el paisatge que envolta els canals, el bosc tropical, les llacunes i el mar del Carib.
Nit a Tortuguero.
Uns 3m. Desnivells aproximats: +/-70m. Unes 2 hores de caminada.

Dia 5, 31/12. Parque Nacional de Tortuguero. Navegació en canoa, observació d’ocells i platges de Tortuguero.
La millor manera de descobrir Tortuguero és per via aquàtica. Farem una visita en canoa per buscar els increïbles valors naturals del parc, com la seva exuberant vegetació i els seus ocells. I encara ens quedarà temps per passejar relaxadament per les platges del voltants del poble de Tortuguero i visitar el poble.
Nit de Cap d’Any a Tortuguero amb sopar especial.

Dia 6, 01/01. De Tortuguero a la Vall de Turrialba. Navegació pels canals del riu Suerte.
Tornarem cap al moll de La Pavona per desplaçar-nos, ja per carretera, fins a la vall de Turrialba, reconeguda per les seves plantacions de cafè i de canya de sucre.
Nit a Turrialba.

Dia 7, 02/01. De la Vall de Turrialba a la Reserva Natural Cerro de la Muerte.
Avui, per començar, coneixerem un dels principals productes de Costa Rica: el cafè. Visitarem una plantació a on ens parlaran del seus processos de conreu i producció, per acabar amb una degustació del producte local.
Després ens traslladarem a Cartago, antiga capital de Costa Rica durant l’època colonial. Visitarem els seus edificis colonials, el seu acolorit mercat central, les runes arqueològiques, la Basílica dels Àngels,…
Per dormir ens desplaçarem al Cerro de la Muerte, una reserva natural considerada un dels paradisos de l’ocell més famós de tot Centreamèrica, el quetzal. Possibilitat de fer alguna passejada als senders al voltant del lodge.
Nit a la Reserva Natural del Cerro de la Muerte.

Dia 8, 03/01. Reserva Natural Cerro de la Muerte, a la recerca del quetzal. Uvita.
Sortida matinal, ben d’hora (voluntària) per provar sort amb la visualització del quetzal. Posteriorment caminarem pels senders de la reserva, on hi trobem mostres de bosc primari humit.
Per la tarda ens desplaçarem cap a Uvita, població ubicada a la costa pacífica de Costa Rica…potser encara ens quedarà temps per banyar-nos a la platja i gaudir de la posta del sol al Pacífic.
Nit a Uvita, a prop del Parc Nacional Marino Ballena.
Caminarem unes 2 hores a la recerca del quetzal.

Dia 9, 04/01. Cataratas de Nauyaca. Trasllat a Bahía Drake. Navegació pel riu Sierpe, Playa de San Josecito.
Caminarem uns 9 km a través de bosc tropical humit per gaudir de l’espectacle de les Cataratas de Nauyaca, que estan considerades entre les més impressionants de Costa Rica. No oblideu el banyador i la tovallola. Durant el camí tindrem la possibilitat de descobrir la fauna de la zona.
Retorn a l’hotel i trasllat cap a Bahía Drake. Arribarem al Muelle de Sierpe i allà pujarem a una barca que ens durà pels canals del Riu Sierpe fins a la desembocadura a l’oceà i a la platja de San Josecito, prop de Bahía Drake, a on hi ha en nostre hotel, en mig d’una natura que es mostra de manera excepcional, amb platges desertes a tocar de la selva tropical.
Nit a Bahía Drake.
Uns 9km. Desnivells aproximats: +270m/-450m. Entre 3-4 hores de caminada.

Dia 10, 05/01. Parc Nacional Corcovado, La Sirena.
Després de l’esmorzar, sortida en barca amb guia local per visitar un dels parcs més espectaculars de Costa Rica, el de Corcovado, a on podrem sentir la natura en tota la seva esplendor. Topar-se amb una «danta» a la platja, veure passar un ramat de «saínos» i observar les aletes d’un tauró toro quan entra al riu semblen escenes tretes d’una pel·lícula d’aventura, però formen part del dia a dia d’aquest indret, a on es troba el 2,5% de la biodiversitat del món. Desembarcarem a la platja, a l’Estación La Sirena i des d’allà seguirem un itinerari d’un parell d’hores per obervar la fauna local.
Nit a Bahía Drake.

Dia 11, 06/01. Illa del Caño. San José.
Després de l’esmorzar, sortida en barca cap a la Reserva Biològica de la Isla del Caño. Aquest espai natural es troba a la plataforma continental del Pacífic, a 16 km de la Península de Osa. Inclou 320 ha terrestres i 5.800 de marines, on hi trobem uns dels esculls de coral més extensos i ben conservats de la costa pacífica de Costa Rica. La zona és d’especial importància per a la reproducció de la balena geperuda o iubarta i també s’hi poden trobar dofins (que potser podem veure durant la navegació).
Desembarcarem a la platja i tindrem la possibilitat de fer snorkel en aquestes aigües meravelloses (no inclòs en el preu).

Retorn en barca cap a Drake. Trasllat per terra fins a l’aeroport per agafar el vol domèstic a San José.
Nit a San José, en hotel al centre de la capital.

Dia 12, 07/01. San José. Vol de tornada i arribada a Barcelona (08/01).
Pel matí, visita de les principals edificacions i el mercat central. El nostre vol surt a primera hora de la tarda. Arribada a Barcelona l’endemà.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils sense cap dificultat tècnica i desnivells menyspreables. Màxim de distància 9km, un dels dies. Viatge amb requeriment baix de nivell físic, però amb activitats a diari que requereixen tenir gust pels viatges actius.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació

Per entrar a Costa Rica des d’Espanya (apart de la documentació sanitària que calgui en el moment del viatge), només cal tenir el passaport espanyol en vigència de més de 6 mesos. No es necessari tramitar cap visat.
Més informació a:
https://www.exteriores.gob.es/Embajadas/SanJosedeCostaRica/es/ViajarA/Paginas/Recomendaciones-de-viaje.aspx

Preus

2399 € sense vols internacionals
3249 € amb vols i sense taxes dels vols internacionals.

Suplement habitació individual (totes les nits): 360 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement grup de 12-13 pax: 45 €
Suplement grup de 10-11 pax: 90 €
Suplement grup de 8-9 pax: 160 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18

Condicions del preu del viatge
***Com a conseqüència de la situació actual del Covid-19 la ruta i el preu poden variar segons actualització de restriccions d’entrada al país. Com a conseqüència de variables relacionades amb el carburant, les taxes aèries (preu definitiu una vegada emès bitllet) i el canvi de divises, els preus establerts en aquesta programació poden ser revisats fins a 20 dies abans de la data de sortida. Data de càlcul del viatge 31 d’agost de 2022.

Inclou

 • Els vols en avió d’anada i tornada entre Barcelona i Costa Rica-San José, via Madrid , sense taxes aèries i d’emissió (Passaport amb mínim de 6 mesos de vigència). Vols amb equipatge de mà i maleta facturada inclosa.
 • El vol domèstic Drake y San José el Dia 11, amb les taxes incloses.
 • Tots els trasllats per terra des de l’arribada a Costa Rica fins a la sortida, amb transport privat.
 • L’allotjament de totes les nits (11 nits). Veure més informació a l’apartat “Allotjaments”.
 • Tots els àpats, entre l’esmorzar del Dia 2 i l’esmorzar del Dia 12 (ambdós inclosos). Inclou el sopar especial de Cap d’Any.
 • El guia local de Bonviure, expert en flora, fauna i història del país.
 • Les entrades a Parcs Nacionals (Tortuguero, Arenal i Corcovado).
 • El Tour amb guia local al Parc Nacional de Tortuguero (3 sortides, 2 amb canoa i 1 en barca).
 • La Caminada al Cerro Tortuguero.
 • Les entrades als senders dels Puentes Colgantes y Reserva 1968, al Parc Nacional el Arenal.
 • El Tour amb degustació a la plantació de cafè de Turrialba.
 • El Tour per l’observació del quetzal.
 • L’entrada a les Cataratas de Nauyaca.
 • Els 2 trajectes en barca des de el Muelle de Sierpe fins a la desembocadura del mar i la Platja de San Josecito.
 • El Tour al Parque Nacional Corcovado – Estación La Sirena.
 • El Tour a Isla del Caño.
 • La assistència local 24/7.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge. Assessorament tècnic i del material a portar.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 120€ a 18/02/2022.
 • La taxa de sortida de Costa Rica, que cal pagar a l’aeroport en deixar el país (29 USD= 29EUR a 31/08/2022).
 • 1 sopar (D1 a San José) i 1 dinar (Dia 12, al’aeroport).
 • Les activitats complementàries proposades (banys termals a Arenal, buceig a Isla del Caño).
 • Les begudes no incloses als àpats.
 • Les entrades a museus i monuments.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Totes les nits en bons hotels, en habitacions dobles amb bany:

Dues nits a San José.
Dues nits a prop del poble d’Arenal.
Dues nits a Tortuguero.
Una nit a Turrialba.
Una nit a la Reserva Natural del Cerro de la Muerte.
Una nit a Uvita.
Dues nits a Bahia Drake.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant).

Si voleu ampliar l’assegurança (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Les diferents pòlisses de cancel·lació optatives ofereixen una cobertura que assegura el retorn del preu del viatge, entre d’altres per positiu en Covid-19 i el confinament per contacte amb un positiu segons l’import total del vostre viatge. Escolliu la pòlissa que millor s’ajusti al preu del viatge i als vostres interessos.

Si voleu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, aneu a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram