31 desembre 2020 -4 gener 2021.

 Cap d’Any al nostre Sud:
Els Ports, Llaberia, Delta i Camins de Ronda.

Nivell Baix

Nivell Baix- Mig

Estada

Hotel

499€, inclou mitja pensió i sopar de Cap d’Any en hotel de 4 estrelles

Mar, riu i muntanya, illes, dunes, llacunes, cingles i boscos espatarrants tan arran de mar com dalts dels cims. Tot en un sol viatge i a prop de casa.

La riquesa d’hàbitats creada per la confluència del mar, el riu i la muntanya, genera evidentment una diversitat única a nivell de flora i fauna. Només al Delta hi conviuen més de 50 espècies de peixos, 400 espècies d’aus i 764 espècies de flora. També ha facilitat la diversitat en les activitats i els oficis, alguns encara vigents, com la pesca, les muscleres, les salines, els arrossars, la vinya… i altres que queden com a testimoni del passat, amb les parets de pedra seca, les cabanes de pastor, les arneres, els forns de calç i de pega… Tot això i més en un bon allotjament arran de mar per trobar el nostre Sud!

Paisatge i vida, estretament units i també gaudits!

 

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

Punts Forts

 • El contrast de paisatge espatarrant que viurem el fan una de les millors experiències de senderisme del país: mar, cims, cingles, gorges, dunes, boscos, cultura, gastronomia, fauna,etc…
 • La Serra de Llaberia una preciositat desconeguda de muntanyes i penya-segats amb vistes al mar ben proper.
 • Els Ports de Tortosa, amb els seus massissos calcaris, gorges cristal·lines i cingles que tallen la respiració, amb vistes damunt de la plana del Delta.
 • El Delta de l’Ebre, paisatges plans i relaxants envoltats d’aigua dolça i salada. Habitats per milers d’aus, una joia que cal preservar per les noves generacions abans no es malmeti. És la zona humida protegida més gran de Catalunya i a nivell d’Espanya la segona després de Doñana.
 • Molt bon allotjament just davant del mar.

Dia a Dia

DIA1, 31/12. Delta de l’Ebre. Platja de la Marquesa i Punta del Fangar
DIA2, 1/01. Serra de Llaberia
DIA3, 2/01. Els Ports. Gorja de la Caramella
DIA4, 3/01.Camí de Ronda de l’Ametlla de Mar fins a l’Ampolla. GR92
DIA5, 4/01.Fi de l’Estada

Dia 1, 31/12. Delta de l’Ebre. Platja de la Marquesa i Punta del Fangar
Recorregut per la costa, entre dunes fixes i mòbils de sorra fina i daurada, passarem pel costat del far del Fangar fins a arribar fins a la punta. Gaudirem de la immensit d’aquest desert de sorra envoltat de mar com gairebé una illa…que d’aquí poc sino ens afanyem ho serà. Bona oprtunitat per coneixer els efectes del Glòria i l’erosió del Delta. Sopar de Cap d’Any a l’hotel.

Desnivells aproximats: sense importància. Recorregut: 8 km.

Dia 2, 1/01. Serra de Llaberia
Seguirem els passos del guerriller Carrasclet que ens duran des de les fondalades fins als cims. Gaudirem d’espectaculars vistes del mar i de les serres que ens envolten. Tot travessant cingleres, graus i carenes en un paistage preciós i desconegut.

Desnivells aproximats: + 600 m – 600 m

Dia 3, 2/01. Els Ports. Barranc de la Caramella
Sortirem de l’aparcament dels Parc Natural dels Ports, ben a prop del barranc de la Caramella i anirem pujant cap als contraforts del massís dels Ports. Durant tota l’ascensió gaudirem de vistes sobre el Delta de l’Ebre i la part sud-oest d’Els Ports i ens mourem entre formacions rocoses espectaculars, envoltats de muntanyes de mes de 1000 m com la Castellona i La Barcina de 1354m. Amb una mica de sort podrem observar algún voltor o alguna cabra salvatge, o si més no els seus rastres. La baixada la farem cap al Salt de la Gralla i la Cua de Cavall per acabar novament al barranc de la Caramella.

Desnivells aproximats: + 750 m – 750 m. Ens ajudarem de les mans en un petit pas aeri.

Dia 4, 3/01. Camí de Ronda de l’Ametlla de Mar fins a l’Ampolla. GR92.
Resseguirem el GR92 per un tram de costa de bellesa delicada i permanent enfilant cales acolorides i solitàries de fina sorra una rera l’altre envoltades de pinedes oloroses i penyasegats rogencs. Una delicia de camí on gaudir del bonviure caminant. Ens acompanyaran la platja del Bon Capó, la del Port Olivet, les Santes Creus, l’Estany Podrit, la de l’Àliga, Cala Moros, Sta, Llúcia, Cap Roig i finalment Cala Baconé, ja a l’Ampolla. Retorn en tren.

Desnivells aproximats: + 250 m – 250 m. Recorregut: 16 km

Dia 5, 4/01. Fi de l’Estada.
Tornada a casa.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Desnivells diaris (tant de pujada i de baixada) entre 0 m i 750m Recorregut màxim diari: 16 km. Els dos dies de la costa, amb desnivells molt suaus i algun tram per la sorra de la platja. Als Ports i Llaberia, camins fresats per terreny a estones pedregós. Algunes pujades i baixades dretes i un punt on caldrà ajudar-se de les mans. Alguns trams poden estar humits (recomanem botes amb sola adherent i de material impermeable). Temps efectiu de caminada (sense comptar aturades) entre 4 i 6 hores diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

499 €, inclou mitja pensió i sopar de Cap d’Any.

Suplement habitació individual: 80€ (places limitades, consulteu-nos disponibilitat, si us plau)

 

Inclou

 • Allotjament, sopars i esmorzars de tots els dies, incloent el sopar de Cap d’Any (4 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podeu comprar al mateix allotjament, a les botigues del poble o dur des de casa.
 • El transport d’anada i tornada. Les begudes no incloses en els menús.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En un bon hotel a l’Ampolla, a tocar del mar, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram