26 Juliol – 1 Agost 2020

Pallars Sobirà. Parc Nacional de Sant Maurici.
Els itineraris més desconeguts enmig de 100 estanys

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hotel

768€, inclou mitja pensió

El millor paisatge de muntanya del país: bells i arrogants cims, desenes de llacs, boscos frondosos, prats florits…el nostre paradís senderista.

L’objectiu és que et quedis sorprès i satisfet al descobrir que et faltava molt per conèixer sobre les meravelles del parc.

Caminarem per valls poc fresades com la de Peguera, cims panoràmics com el Ratera o la Serra del Pago o estanys poc coneguts com els Subanuix, Cabana, Llastra, Obagues, Llosa, etc i tot sempre amb un nivell assequible, etc.

 

         

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

Punts Forts

  • Descobrirem els paisatges més recòndits i poc coneguts en el millor Pirineu del país: llacs, cims, valls i boscos.
  • Un viatge pensat per a caminadors acostumats als senders de muntanya que vulguin gaudir de l’esforç i el paisatge d’una manera pausada i tranquil.la.
  • Una sortida de km.0, sense cotxe, en l ’únic parc nacional de Catalunya.
  • Paisatge de fons de luxe, amb els Encantats, el Subanuix, el Peguera…
  • Bon acolliment en hotel familiar amb bona gastronomia i ben situat a la vall d’Espot per accedir amb poc temps a tots els itineraris..

Dia a Dia

Dia 1, 26/07. Arribada a Espot i descoberta del poble

Dia 2, 27/07. Estany i vall de Monastero.

Dia 3, 28/07. Estany Negre i Estany dels Lladres.

Dia 4, 29/07. Vall de Subanuix

Dia 5, 30/07. Coll de Fugaruix i opcional al cim de la Serra del Pago 2230 m

Dia 6, 31/07. Ascensió al Tuc de Ratera 2859 m

Dia 7, 1/08. Recorregut de comiat i tornada

Dia 1, 26/07. Arribada a Espot i descoberta del poble
Acolliment i passejada per conèixer tot el que ens ofereix Espot i els seus voltants: el riu Escrita, el pont romànic, la torre medieval, l’Església de Santa Llogaia i el camí de Rocablanca.

Dia 2, 27/07. Estany i vall de Monastero.
Sortirem de l’Estany de Sant Maurici i ens endinsarem cap a la vall de Monastero, enclavada entre les agulles dels Encantats i un bosc d’avets i pins que tapissa la primera part de l’itinerari. Anem seguint la vall amb un riuet preciós i prats per descansar fins a l’Estany de Monastero. Més amunt hi ha l’Estany Sec o Petit de Monastero. Gran pla anomenat La Girada Gran, on ens aturarem. Baixarem pel mateix indret.

Desnivell previst: +380 m – 380 m

Dia 3, 28/07. Estany Negre i Estany dels Lladres.
Pujada amb taxis fins a l’Estany Negre i recorregut per la Vall de Peguera, molt diferent a la del dia anterior, més escarpada però alhora harmoniosa, farcida d’estanys i pins negres centenaris que aguanten les inclemències d’aquestes alçades. Bones vistes cap al majestuós i elegant Pic de Peguera 2983 m monarca incontestable d’aquets part del parc. Seguirem fins a l’Estany dels Lladres on ens recolliran els taxis.

Desnivell previst + 150 m – 475 m

Dia 4, 29/07. Vall de Subanuix
Desplaçament amb taxis fins als Estanys de Sant Maurici per resseguir la Vall de Subanuix, amb dos estanys preciosos, l’Estany Gran i l’Estany Xic, lloc agradable i tranquil, amb els meandres del riu dibuixant esses al prat. Cims importants al fons, com el de Subanuix 2950 m.

Desnivell previst: +400 m – 400 m

Dia 5, 30/07. Coll de Fugaruix i opcional al cim de la Serra del Pago 2230 m
Pujarem amb taxis fins al Prat de Piarró, des d’allà ens enfilarem fins al Coll de Fugaruix Els prats i les vistes que hi trobarem són de les millors de la zona. L’ascenció opcional a la Serra de Pago ens donarà una de les millors vistes de tot el parc. L’ascensió només s’efectuarà si les condicions meteorològiques són bones. Tornarem a baixar cap al Prat del Piarró on ens recolliran els taxis.

Desnivell previst + 490 m – 490 m. Opcional al cim +-130 m – 130 m

Dia 6, 31/07. Ascensió al Tuc de Ratera 2859 m
Desplaçament en 4×4 fins al refugi d’Amitges. Preciosa pujada entre estanys i bones vistes des del Port. Estem al límit amb l’Aran i les vistes són Espatarrants!! La Maladeta, Els Besiberris, Peguera, Encantats, la vall d’Aran i desenes d’estanys als nostres peus. La satisfacció d’estar al paradís s’ha acomplert !! Baixada pels estanys fins el refugi d’Amitges i retorn en 4×4 fins a Espot. L’ascensió només s’efectuarà si les condicions meteorològiques són bones.

Desnivell previst: + 495m – 495m

Dia 7, 1/08. Recorregut de comiat i tornada
Visita opcional a la Casa del Parc d’Espot

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Desnivells diaris (tant de pujada i de baixada) entre 380m i 450m.
Camins de muntanya pirinenca, fresats i sense dificultat tècnica.
Temps efectiu de caminada entre 4 i 6 hores diàries.

Material

  • Botes de senderisme.
  • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
  • Barret, ulleres de sol.
  • Pals per caminar, recomanats.
  • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans de la sortida us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preu

768€, inclou mitja pensió.
Suplement habitació individual: 110€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat)

 

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Transports

Aquesta sortida està pensada per fer-la sense cotxe, ja que no és imprescindible per desplaçar-se al punt de trobada del grup ni pels desplaçaments fins a l’inici dels itineraris. El desplaçament fins al punt de trobada es podrà fer amb transport públic (autocar) o bé amb cotxes particulars.

Allotjament

En hotel de muntanya familiar, en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant).

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.

Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.

Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquesta sortida.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 150 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge es necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. En aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram