17 – 25 Agost 2020

Geòrgia, el Caucas.
Parcs Nacionals de Svaneti i Mestia. Final al Mar Negre

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada i travessa amb suport

Hotel i cases d’hostes

1025 € sense vols, pensió completa.
1229 € amb vols i sense taxes, pensió completa.

Frontera natural entre Europa i Àsia, el Caucas inclou una àmplia varietat de pobles, religions i paisatges.

Geòrgia és el país més muntanyós d’aquesta regió. La nostra travessa per Svaneti ens descobrirà aquesta vall del Nord Oest Georgià.

Progressarem pel bell mig d’un paisatge Caucasià amb impressionants imatges de les majestuoses glaceres, les valls verdíssimes, els pobles i la seva gent i muntanyes tant especials com l’Ushba (4710m), el Tenouldi (4858m) o el Shkhara ( 5200m)

Inici i final a Batumi,  per relaxant-nos a la riba del mar Negre. Un viatge espatarrant !!

Fotos Juliol 2018

Fotos Agost 2018

Punts Forts

 • Travessa per una de les valls més espectaculars del Caucas Georgià: Svaneti.
 • Preciosos camins d’alta muntanya: glaceres, estanys, boscos, valls immenses sota la serralada amb cims de més de 5000 m. Paisatge molt espectacular, verdíssim i florit, llogarrets abandonats en la memòria dels temps.
 • Conviurem amb la gent del país, coneixerem en directe la seva hospitalitat, la cuina, tradicions, …
 • Un país entre les tradicions de l’Orient i Occident una barreja de gustos, aromes, idiomes, arquitectura, llegendes, … Veritable cruïlla de cultures: turcs, àrabs, bizantins, mongols, russos, perses, caucasians … georgians.
 • Final tranquil i relaxat al Mar Negre.

Dia a Dia

Dia 1, 17/08. Barcelona – Batumi.

Dia 2, 18/08. Batumi – Becho ( Vall d’Svaneti )

Dia 3, 19/08. Trekking per la vall de Shikhra, cascades de Shdugra i Glacera del Ushba.

Dia 4, 20/08. Mulaji ( 1. 700 m. ) – Adishi ( 2.100 m. )

Dia 5, 21/08. Adishi ( 2.100 m. ) – Ifari ( 1.900 m. ).

Dia 6, 22/08. Ifari ( 1.900 m. ) – Usghuli ( 2.100 m. )

Dia 7, 23/08. Trekking per la Vall d’Usghuli, Glacera de Shkhara . Nit a Mestia.

Dia 8, 24/08. Glacera de Chalaadi. Mestia – Batumi

Dia 9, 25/08. Batumi – Barcelona.

Dia 1, 17/08. Barcelona – Batumi.
Arribada a l’aeroport de Batumi. Trasllat a l’hotel on ens instal.larem.

Dia 2, 18/08. Batumi – Becho ( Vall d’Svaneti )
Abans de deixar Batumi, passejarem pel seu casc antic. Després, ens traslladarem en vehicle privat fins a Becho. Ens instal•larem en una casa d’hostes i aprofitarem el vespre per tenir un primer contacte amb els pobles i la gent d’aquesta vall del Caucas.

Dia 3, 19/08. Trekking per la vall de Shikhra, cascades de Shdugra i Glacera del Ushba.
Preciosa excursió per iniciar la nostra estada a Svaneti.Començarem a caminar per la vall de Shikra tot seguint el curs del riu Dolra. Els boscos del principi de l’itinerari donaran pas als prats d’herba i a les glaceres. Arribarem fins a les cascades i continuarem una mica més acompanyats d’espatarrants vistes sobre els 5.000 nevats i les seves glaceres.

Desnivell aproximat: +550 m -550m ( fins a les cascades ). Recorregut de 4 – 5 h

Dia 4, 20/08. Trekking Mulaji ( 1. 700 m. ) – Adishi ( 2.100 m. )
Trànsfert en vehicle fins a Mulaji on començarem la nostra travessa. Sortim de Mulaji i pugem fins a un coll a 2.500 metres, d’on podrem contemplar les fantàstiques vistes sobre la vall i els cims propers. Tot seguit iniciarem el descens cap al poble de Adishi ( 2.100 m. ) on ens allotjarem en una casa familiar. Adishi és un llogaret molt petit però encantador.

Desnivell aproximat: +1050 m – 500m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

Dia 5, 21/08. Trekking Adishi ( 2.100 m. ) – Ifari ( 1.900 m. ).
En aquest dia descobrirem la zona Nord de la regió d’Svaneti. Deixarem el poble i començarem a caminar per la llarga vall alpina amb els seu paisatge característic de prats verds on hi pasturen els ramats. Pujarem fins a 2.700 metres per gaudir de les vistes que se’ns ofereixen des d’aquesta posició privilegiada per després tornar a baixar fins arribar al poble d’Ifar,i passant per un camí agradable i sense cap dificultat que transcorre pel mig dels prats.

Desnivell aproximat: +750 m – 1000m. Recorregut: de 5 – 6 hores.

Dia 6, 22/08. Trekking Ifari ( 1.900 m. ) – Usghuli ( 2.100 m. )
Seguirem la nostra ruta cap Ushguli, passant per petits llogarets de muntanya. Durant el dia molt bones vistes del cim del Tetnuldi (4800m ) per arribar finalment a Ushguli (Patrimoni de la humanitat) i el punt més alt a Europa habitat permanentment, on sembla que el temps s’hagi aturat. Aquest poble es troba sota de la muntanya més alta de Geòrgia el cim del Shkhara (5201m).

Desnivell aproximat: +750 m – 500m. Recorregut: de 4 – 5 hores.

Dia 7, 23/08. Trekking per la Vall d’Usghuli, Glacera de Shkhara . Nit a Mestia.
Ruta per la Vall d’Usghuli que segueix un itinerari relativament pla per la vora del riu. Tant el riu com el nostre camí transcorren entre pastures i prats de flors silvestres fins arribar als peus de la glacera de Shkhara. Trànsfert en vehicle fins a Mestia.

Desnivell aproximat: +400 m – 400m. Recorregut: de 4 – 5 hores.

Dia 8, 24/08. Glacera de Chalaadi. Mestia – Batumi
Farem una caminada que ens aproparà a la Glacera de Chalaadi on neix el riu Chalaadistskali al peu de l’impressionant Cim del Chaniti ( 4412 m ). Per la tarda trasllat de Mestia a Batumi, on passarem la darrera nit del viatge.

Desnivell. + 250 m – 250 m. Recorregut: de 2 – 3 hores.

Dia 9, 25/08. Batumi – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport i vol de tornada a Barcelona

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Itinerari

Nivell

Itineraris per bons camins de muntanya amb desnivells moderats mitjos de + 650 m – 550 m i recorreguts de 5 h sense comptar aturades. Màxim desnivell en un dia 1050 m en pujada i 1000 m en baixada. Aptes per a persones amb hàbits en senderisme o esportius d’intensitat mitja.

Material

Botes de senderisme, vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent. Gorra, ulleres de sol, cremes solars. Pals per caminar, recomanats. Motxilla petita per les excursions. Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals. Dies abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

No cal tramitar cap visat. Cal tenir passaport en vigor amb un període de validesa d’almenys 3 mesos posteriors a la data de sortida del Geòrgia.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.msssi.gob.es/profesionales/saludPaises.do o programeu visita amb algun dels centres de vacunació internacional de la vostra zona.

Preus

1025 € sense vols, pensió completa.
1229 € amb vols i sense taxes, pensió completa.

Suplement per habitació individual: 100€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Suplement si el grup és de 10 a 12 persones: 25 €
Suplement si el grup és de 8 o 9 persones: 85 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Batumi, via Istanbul, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • Allotjament, esmorzars, dinars i sopars de tots els dies (9 nits).
 • Guia local de muntanya de parla anglesa pels trekkings.
 • Guia local cultural de parla hispana pels trekkings i les visites turístiques.
 • El Coordinador de Bonviure des de Barcelona amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Tots els trànsferts necessaris per seguir el programa indicat al Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport dels equipatges.
 • Entrades als museus i visites incloses en el programa del Dia a Dia.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Assegurança d’accidents en muntanya.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 269€ a 19/11/2019.
 • L’aigua embotellada els dies de trekking.
 • Les propines.
 • Despeses imprevistes provocats per circumstàncies incontrolables com cancel·lacions o retards de vols, carreteres bloquejades, condicions atmosfèriques, desastres naturals.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

En hotel de 3* a Batumi (total 2 nits), en habitacions dobles amb bany.
En cases d’hostes a la resta, en habitacions dobles amb els serveis compartits.

La infraestructura turística i de carreteres a Geòrgia és molt bàsica fora de les ciutats i ens obliga a allotjaments senzills, però correctes i còmodes, en cases particulars. El fet d’allotjar-nos en cases particulars amb un contacte directe amb la població local, el considerem com un atractiu del viatge. El grau d’imprevistos pot ser bastant alt donada aquesta limitada infraestructura.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic i hospitalització si són necessaris (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Tanmateix a Geòrgia la sanitat no és pública i els serveis sanitaris són cars, fet que origina que els capitals de les assegurances incloses en els nostres viatges es puguin esgotar més ràpidament. Per aquest motiu us aconsellem que contracteu una assegurança amb capitals superiors com la Vacacional Complet Experiences o una de similar (cost 40€), consulteu la seva cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar . Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Paisatges preciosos “

5 / 5 Sílvia Bassols

“Un viatge súper energètic! Paisatges preciosos i bones caminades en bona companyia.”


“No et deixarà indiferent “

5 / 5 Teresa Molina

“La vall d’Esvaneti amb els seus paisatges majestuosos la cultura i humanitat de la seva gent no et deixarà indiferent.”


“Val la pena visitar “

5 / 5 Josep Roig

“Geòrgia, un pais de muntanyes que val la pena visitar. Una gastronomia diversa, abundant i que venia de gust. “


“Un país força interessant “

4 / 5 Isabel Pomar

“Un país força interessant, amb paissatges espectaculars i gent molt acollidora.”


“Trekking molt recomanable”

4 / 5 Elizabeth Llorca

“Trekking molt recomanable. Paisatges de somni. Georgia és un país per descobrir.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram