5- 8 Desembre 2020

PN de la Sierra de Guara, Cara Sud.
La cara al solell del Prepirineu Aragonès.

Nivell Baix

Nivell Baix- Mig

Estada

Hotel

336€, inclou mitja pensió

La Serra de Guara, al Prepirineu aragonès, és ben coneguda entre barranquistes i escaladors per les seves nombroses gorges i parets d’espectacular bellesa.

Ara bé, aquest paisatge fascinant és també l’escenari de magnífics itineraris senderistes que permeten gaudir de l’esplendor de les complexitats geològiques d’aquestes contrades seguint camins sense dificultat.

Anem a gaudir de la seva configuració única, aigua, pedra, la petjada de l’home prehistòric… petits grans luxes Bonvivants…

 

Àlbum de fotos 2017

Punts Forts

 • Et proposem una col·lecció d’itineraris al Parc Natural de la Sierra de Guara especialment triats per tu. Una tria acurada que combina les vistes panoràmiques d’aquest conjunt natural tan intens, amb el recolliment de les seves ermites i les seves restes d’art rupestre amagades a abrics i coves, i amb el pas per llogarrets i pobles ben autèntics…
 • Una estada còmode en aparthotel de muntanya, confortable, amable i gustós.

Dia a Dia

DIA 1, 5/12. Pantano de Vadiello i Mallos de Ligüerri.

DIA 2, 6/12. Mascún, Otín i dolmen de Losa Mora.

DIA 3, 7/12. Tozal de Paco Tiesto 1568m.

DIA 4, 8/12. Les pintures rupestres del Vero.

   


DIA 1, 5/12. Pantano de Vadiello i Mallos de Ligüerri.

Començarem la nostra estada als voltants de les aigües de Vadiello, a un indret a on la història geològica ha acabat escrivint una de les pàgines més rocambolesques del Prepirineu Aragonès: mallos, parets rogenques, barrancs, agulles i coves a on s’amaguen un conjunt d’ermites que donen fe de la creativitat de l’ésser humà. Voltors i altres rapinyaires ens acompanyaran en el trajecte. Desplaçament fins a Alquézar per instal·lar-nos a l’hotel.

Desnivells aproximats: +400m -400m .Uns 12km.

DIA 2, 6/12. Mascún, Otín i dolmen de Losa Mora.

Un dia pel record: agafarem els cotxes per desplaçara-nos cap a Rodellar i  ens capbussaren dins la gorga del Mascún pels seus trams caminables i pujarem al poble abandonat d’Otín a on, per feixes i cornises, quedarem sorpresos de tanta bellesa interior. El descens el farem passant pel Dolmen de Losa Mora -preciós monument megalític-.

Desnivells aproximats: + 600 m – 600 m. Uns 14km.

DIA 3, 7/12. Tozal de Paco Tiesto 1568m.

Ens desplaçarem de nou fins a Rodellar, al bell mig de la Sierra de Guara i anirem a buscar una panoràmica espatarrant amb l’ascensió al cim del Tozal de Paco Tiesto 1568 m. Des d’un llogarret proper a Rodellar i entre canals, carenes, boscos i vistes espatarrants als barrancs, farem cim i gaudirem d’unes vistes esplèndides damunt del camí de la carena.

Desnivells aproximats: + 900 m – 900 m. Uns 15km.

DIA 4, 8/12. Les pintures rupestres del Vero

A prop del poble d’Alquézar, entre les esplèndides gorges i barrancs del Vero, la Serra de Guara amaga un conjunt de pintures rupestres úniques amb més de 60 baumes i coves datades entre el 22000 i el 1500 aC, tan valuoses que l’indret ja ha passat a formar part del catàleg de Patrimoni Mundial de la Unesco. Us oferim una degustació d’aquesta delicadesa de Guara pel darrer dia, un dia per gaudir d’alguns aquests petits secrets de la Serra.

Desnivells aproximats: +300 m -300 m. Uns 5km.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Nivell

Senders en terreny pedregós i calcari típic de Prepirineu.

Desnivells en promig inferiors a +550 – 550 i màxim per dia 15 km de distància (vegeu detall al Dia a dia).

Senders fresats sense cap dificultat tècnica.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
 • Guants d’hivern, barret.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les excursions.Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
 • Es recomana portar binocles, la fauna de Guara és especialment rica en ocells rapinyaires.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

336€, inclou mitja pensió.

Suplement per habitació individual : 90€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Allotjament, esmorzar i sopar de tots els dies (3 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada, amb el nostre estil habitual.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que el podeu comprar a les botigues del poble o al mateix allotjament.
 • Les begudes que no estiguin incloses en els menús.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En hotel rural a Alquézar, en habitacions dobles amb bany a l’interior.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Podeu consultar la cobertura clicant aquí .

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 o bé al 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.
Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Bonviure no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.
GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram