Primavera de 2021

La isla de El Hierro, Canàries.
Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada en itinerància

Apartaments i Hotel-Balneari

€ sense vols
€ amb vols i sense taxes

El Hierro : un bombó de sensacions deliciós en mig de l’Atlàntic. L’illa menys urbanitzada, més natural als nostres peus, tota ella reserva de la biosfera segons la UNESCO. Un excel·lent i original viatge per fer una escapada a l’illa més remota.

Caminarem pel tròpic entre verdíssimes selves de laurisilva, muntanyes i deserts volcànics, i ens banyarem en platges negres, roges i aigües termals.

Allotjament en còmodes apartaments en habitacions dobles. Boníssima gastronomia illenca a base de viejas, papas arrugás, gofio i asados, regats amb un vi herreño que et fa perdre de vista el continent dels godos.

Punts Forts

 • Caminarem pels indrets més bells, remots i emblemàtics de l’illa:
  El Sabinar, la Dehesa, El Arco de Piedra
  El Pinar –arbres centenaris, El Malpaso 1501 m –cim de l’illa-, la laurisilva, Sabinosa, el Pozo de la Salud
  Jinama, La Tierra que Suena, El Garoé “El árbol sagrado”, Mirador de la Peña, Las Puntas
  San Salvador, el Monteverde, Tacoron….
 • Preciós viatge de gran contrast, colors i sensacions. Selves, deserts, volcans, pinedes centenàries, platges roges i negres, gustosa gastronomia illenca, etc
 • Bons allotjaments en apartaments, en habitacions dobles.
 • La cordialitat i amabilitat dels herreños, la seva interessant història i els seus costums.
 • Un excel·lent viatge per fer una escapada fora de temporades altes, caminant en l’illa més remota i natural de les Canàries.

Dia a Dia

DIA 1, 1/03. Vols a Tenerife i a El Hierro.

DIA 2, 2/03. San Salvador- Monteverde.

DIA 3, 3/03. Mar de las Calmas- Tacorón.

DIA 4, 4/03. Travessa del sud al nord, del Pinar a Sabinosa.

DIA 5, 5/03. Mirador de Jinama- El Golfo- La Maceta- Punta Grande. Lagartario i Casas de Guinea.

DIA 6, 6/03. Ermita de la Dehesa- El Cres- Las Casillas- Mirador de Bascos- bosc de sabines- Lomo Negro. Puente del Arco- Playa de Arenas Blancas.

DIA 7, 7/03. San Andrés- Arbol de Garoé- Valverde. Visita a Valverde.

DIA 8, 8/03. El Monacal – Volcán del Tesoro- Tamaduste. Vol de tornada.

DIA 1, 1/03. Vols a Tenerife i a El Hierro.
Vol de Barcelona a Tenerife i de Tenerife a El Hierro, on arribarem a mitja tarda. Trasllat a La Restinga, poblet vora mar.
Ens instal·larem als apartaments a on dormirem les tres primeres nits.

DIA 2, 2/03. San Salvador- Monteverde.
Dia per un itinerari de pel·lícula. Enmig de l’espessa i verdíssima laurisilva de l’ermita de San Salvador, anirem baixant per un paisatge espatarrant. Primer pel Monteverde boirós de brucs i falgueres gegants, després pels pins enormes i centenaris, per acabar en un mar de la laves enmig d’un volcà amb vistes brutals als penya-segats sobre el mar. Un passeig fascinant per gairebé tots els ecosistemes de l’illa.
Segona nit a La Restinga.

Distància i desnivells aproximats: 14km, + 75 m/ – 1250 m

DIA 3, 3/03. Mar de las Calmas- Tacorón.
Un itinerari gustós i reposat caminant sobre el Mar de las Calmas. És l’indret més proper a on fa pocs anys va tenir lloc l’erupció submarina del volcà del Hierro. Vistes espatarrants sobre la Bahia de Naos i el mar de laves. Ens endinsarem en l’interior d’un antic tub volcànic per on abans corria la lava i ara hi habiten els tudons i acabarem el dia banyant-nos –optativament !- en el mar de las Calmas, a Tacoron.
Retorn a La Restinga, darrera nit als apartaments.

Distància i desnivells aproximats: 6km, + 150 m / – 450 m

DIA 4, 4/03. Travessa del sud al nord, del Pinar a Sabinosa.
Un dia magnífic, complert, de senderisme en majúscules. Una travessa de sud al nord de l’illa, del Pinar a Sabinosa. Passarem per les majestuoses pinedes centenàries i el cim més alt a 1.503 m, per deserts de lapil•li i ens cabussarem en els verds lluents de la laurisilva i les falgueres, buscant la dolça i humida complicitat de molses i líquens.
Primera nit als apartaments a Frontera.

Distància i desnivells aproximats: 14km, + 500 m / – 1200 m

DIA 5, 5/03. Mirador de Jinama- El Golfo- La Maceta- Punta Grande. Lagartario i Casas de Guinea.
Començarem anant en mini bus al Mirador de la Peña –camí avui en reconstrucció-. Des del Mirador de Jinama baixarem cap El Golfo i després fins a La Maceta, a on podrem banyar-nos a les seves piscines al mar. Temps per banys i dinar. Continuarem per un camí arran de mar fins a Punta Grande que ens continuarà meravellant, entre turqueses i blaus cobalts.
Final del dia amb visita a El Lagartario i les Casas de Guinea –dos centres d’interpretació sobre la vida del antics habitants de l’illa i del seu animal més emblemàtic: el lagarto del Hierro.
Retorn als apartaments de Frontera en mini bus.

Distància i desnivells aproximats: 7km, -900 m

DIA 6, 6/03. Ermita de la Dehesa- El Cres- Las Casillas- Mirador de Bascos- bosc de sabines- Lomo Negro. Puente del Arco- Playa de Arenas Blancas.
Des de l’ermita de la Dehesa seguirem els passos de la romeria de la Verge. Travessarem El Cres fins a Las Casillas amb vistes vertiginoses del Golfo i Sabinosa. Baixarem fins al Mirador de Bascos, fins a l’esperada trobada amb les savines centenàries, la imatge més coneguda del Hierro. Pel màgic bosc de savines seguirem fins a Lomo Negro, amb vistes dels cons volcànics de La Dehesa i l’oceà, un camí d’una bellesa molt especial. Des del mirador del Lomo Negro, anirem amb mini bus fins al pont de l’Arco. Si el dia ens ho permet podrem fer el camí de costa fins a la Playa de Arenas Blancas.
Retorn als apartaments de Frontera en mini bus.

Distància i desnivells aproximats: 8km, + 200 m / – 600 m. Si els fa el camí fins a la Playa de Arenas Blancas, afegirem 3km, +100m / -100m.

DIA 7, 7/03. San Andrés- Arbol de Garoé- Valverde. Visita a Valverde.
Trasllat en mini bus fins a a Sant Andrés el poble més alt de l’illa, a 1100 m. Entre boscos i pastures, caminarem fins a Valverde passant per l’arbre sagrat del Garoé-centre espiritual dels antics pobladors de l’illa, els bimbaches-. Arribarem a la bonica i petita capital de l’illa: Valverde, i tindrem una estona per passejar entre els seus carrers antics i fer un bon dinar.
Retorn als apartaments de Frontera en mini bus.

Distància i desnivells aproximats: 9km, +100 m / – 500 m

DIA 8, 8/03. El Monacal – Volcán del Tesoro- Tamaduste. Vol de tornada.
Per la tarda, trasllat a l’aeroport de Valverde i vol de tornada. Abans, però, aprofitarem el matí per fer una caminada suau des del Monacal a Tamaduste, passant pel Volcà del Tresor. Possibilitat de menjar i banys a Tamaduste. Si no tens ganes de caminar aquest dia, pots anar directament a Tamaduste i allà esperar a la resta del grup.

Distància i desnivells aproximats: 7km, – 600 m.

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Bons camins generalment ben perfilats. Algun tram de laves fàcils i algun tram pedregós.
Recorreguts tots inferiors als 10 km llevat del Dia 2, Dia 3 i Dia 5 (11-14km).
Horaris de topoguia entre 3.30 h i 5.50 h, apart cal comptar els temps de les aturades.
Desnivells màxims en un dia: + 500 m – 1200 m.
Veure més detalls en el Dia a dia.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Tenerife + entre Tenerife i El Hierro, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits). En apartaments.
 • Tots els sopars.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Els dos trànsferts des de i a l’aeroport de El Hierro. En transport privat.
 • Els transports necessaris per fer els tots els itineraris de senderisme exposats al Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport de bagatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (47€ a 25/09/2019).
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Les begudes que no estiguin incloses als menús.
 • L’entrada a museus, monuments,…
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

3 nits en apartaments a prop del mar a La Restinga. Apartaments per dos persones, amb bany complert i petita cuina. Sense calefacció.
4 nits en hotel-balneari ubicat en un indret privilegiat, damunt d’un penya-segat amb vistes a l’Atlàntic. En habitacions dobles amb bany complert.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Viatge insuperable”

5 / 5 Pluvia Loriente

“Viatge insuperable: una molt bona organirzació i una guia de luxe que t’ajuda a conéixer i gaudir de l’illa a fons.”


“On pots sentir intensament la força de la natura”

5 / 5 Mercè Aregall

“El Hierro és una illa on pots sentir intensament la força de la natura. Els volcans, la lluita per la vegetacio per adaptar-se a les dificultats de creixement i supervivència. Dels antics bimbaches per trobar aigua…i sobretot la força del vent i del mar que esclata als acantilats.”

“Una illa amb molta història”

4 / 5 Laia Prieto

“Una illa amb molta història, dura com el seu paisatge. Blaus, ocres, vermells i negres els colors que ens envolten a El Hierro.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram