22 Febrer – 1 Març de 2020

Oman i Dubai.
Musandam, els fiords d’Aràbia.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada en itinerància

Hotels i campament

1355 € sense vols

 1579 € amb vols i sense taxes

Al cor de les muntanyes de l’estret d’Ormuz, els fiords de Musandam imposen la seva magnificència. Una decoració de grans parets de pedra calcària, vistes espatarrants al mar de color turquesa, petits pobles aquí i allà i un extraordinari fons marí. A peu i en barca, un viatge de somni !!

Punts Forts

 • Descobrirem caminant i navegant a bord d’un Dhow –embarcació tradicional- els fiords més bonics d’Aràbia. Els senders ens portaran a gorges i punts panoràmics excepcionals com l’ascensió al djabel Shams.
 • Penya-segats i grans muntanyes que penetren dins el mar. La vida dels habitants tranquil•la, austera y assossegada contrasta amb la bellesa d’aquest preciós i perdut racó de món.
 • Múltiples ocasions pels banys en aigües cristallines envoltats de peixos tropicals i de corall
 • Dubai ens sorprendrà amb la seva modernitat i extravagancia que no posa mesura a la creativitat humana
 • Còmodes nits en hotel combinades amb una nit en Dhow (embarcació tradicional a vela i motor) i dues nits en campament ben equipat que ens permetran gaudir intensament d’aquest combinat mar i muntanya espatarrant ple de bells contrastos. Una de les experiències gratificants d’aquest viatge.

Dia a Dia

DIA 1, 22/02. Vol a Dubai.

DIA 2, 23/02. Dubai-Khasab (Oman).

DIA 3, 24/02. Senderisme al Wadi Quadah, gorja i poble de Quadah. Khasab.

DIA 4, 25/02. Illes i badia de Sham en Dhow (embarcació tradicional a vela i motor).

DIA 5, 26/02. Caminada a Maglab Al-Bari i illa de Sibi.

DIA 6, 27/02. Cims de Shams (Jebel Sham) -opcional-.

DIA 7, 28/02. Khasab – Dubai.

DIA 8, 29/02. Dubai.

DIA 9, 01/03. Vol de retorn Dubai – Barcelona.

DIA 1, 22/02. Vol a Dubai (Emirats Àrabs).
Vol de Barcelona a Dubai, a on arribem de nit. Trasllat al nostre hotel a Dubai. Nit a hotel a Dubai.

DIA 2, 23/02. Dubai-Khasab (Oman).
Després d’esmorzar ens traslladarem a Khasab (unes 3-4 h en vehicle). El nostre viatge comença seguint la línia de costa, tindrem sempre les aigües del Golf ben a prop. Travessarem petits poblets, camps de dunes i la frontera. Khasab es la població central de la zona de Musandam, un dels indrets més bonics de la península aràbica, amb els seus espatarrants penya-segats i poblets de pescadors perduts en mig de platges i cingles. A la tarda farem la primera caminada fins a la platja, i si voleu el primer bany!! Serà el nostre primer contacte amb els maragdes i turqueses que ens acompanyaran durant la resta de dies.

Unes 2 hores de caminada.

Nit en hotel a Khasab.

DIA 3, 24/02. Senderisme al Wadi Quadah, gorja i poble de Quadah. Khasab.
Preciós sender que va resseguint la gorja per feixes amb vistes panoràmiques sobre el gran barranc de Quadah. Gran ambient de muntanya. Visitarem el poblet del mateix nom on s’han mantingut les formes ancestrals de vida, i els seus sistemes per recollir l’aigua i el seu bonic palmerar. A la tarda podem visitar Khasab amb un guia local, les mesquites, el moll, el fort, mercat, etc.

De 4 a 6 hores de senderisme. Desnivells aprox.: +500m / -500m

Nit en hotel a Khasab.

DIA 4, 25/02. Illes i badia de Sham en Dhow (embarcació tradicional a vela i motor).
La badia és coneguda per la seva excepcional fauna salvatge: tortugues verdes, dofins, rajades, àguiles, taurons d’esculls (inofensius). Lliscarem en silenci sobre l’aigua transparent, lluny del tumult del mar obert. Al matí passem al peu d’Humsi, un pa de sucre de l’illa que manté l’entrada a la badia de Shams. Potser estarem de sort i ens trobarem amb els dofins que es reuneixen per jugar amb les onades que fa el vaixell. A la tarda, explorarem les seves cales secretes i les seves coves marines abans de trobar un bon emplaçament per gaudir de la posta de sol i la platja. Bons moments pel bany, l’snorkel i la pesca, que podrem cuinar per sopar.

Allotjament: embarcació. Una de les experiències més gratificants del viatge.

DIA 5, 26/02 Caminada a Maglab Al-Bari i illa de Sibi.
Espectacular jornada de navegació amb bons moments pel bany i l’observació de la vida salvatge dins el bonic fiord amb caminada inclosa. Seguirem el llarg de la costa arribant a Dashun, pujarem a un coll per fixar-nos en una carena amb vista a una altra badia: Habbalayan. Vistes panoràmiques de les diferents badies i penya-segats. Menjars a la vora de l’aigua, snorkel i pesca. A la meitat de la tarda, viatge per arribar a l’illa de Sibi, on instal•lem el campament per passar la nostra nit de cap d’any sota els estels de les Mil i Una nits d’Aràbia. Preciós fi d’any a la platja envoltats de natura en una illa deserta.

Al voltant d’1 hora i mitja de senderisme. Unes 3 hores de navegació.

Allotjament: campament.

DIA 6, 27/02. Cims de Shams (Jebel Sham) -opcional-.
Excel•lent començament d’any. Al matí, recorregut per l’illa en vaixell i primers banys de l’any. Navegació de 2 a 3 hores abans d’arribar al peu de la muntanya Shams. Deixem els vaixells per pujar al cim, a gairebé 890m d’altitud. Les millors vistes dels fiords de Musandam amb les seves illes, penya-segats i els mars d’Oman i el Golf Pèrsic als nostres peus. Després baixarem a dormir a la platja. Si no vols fer el cim, et pots quedar descansant a la platja, fent snorkel, etc.

Unes 4 hores de senderisme. Unes 2 hores de navegació.

Desnivells aprox.: +890m / -890m

Alotjament: campament.

DIA 7, 28/02. Khasab – Dubai.
Creuarem el fiord, i al mig farem una pausa per nedar i explorar els esculls de corall. Tornem a Khasab en vaixell per dinar. Viatge a Dubai per carretera a la tarda (unes 3 o 4 hores de vehicle). Nit a hotel a Dubai.

DIA 8, 29/02. Dubai.
Visita guiada al mati. Visitarem aquesta ciutat de contrastos. En primer lloc, començarem per respirar les olors dels socs abans de creuar la badia amb un taxi aquàtic per gaudir, al cor històric, de la gran aventura dels seus constructors. A continuació, projectem cap al futur, als peus dels gratacels dels anys 2000. Un viatge que ens porta des de l’hotel Burj al-Arab, el símbol de Dubai, fins l’arxipèlag artificial de Palm Jumeirah, on es troba l’increïble hotel Atlantis. Caminarem fins a Ski Dubai, estació d’esquí coberta, a prop del Burj Khalifa, la torre més alta del món (828 m). A la tarda, temps lliure. Nit a hotel a Dubai.

DIA 9, 01/03. Vol de retorn Dubai – Barcelona.
Vol al matí, arribem a Barcelona a mitja tarda.

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Quatre dies de caminades alternades amb navegació. Dos dies de caminades més exigents, de +/-500m i +/-890m respectivament, per camins traçats però a estones pedregosos. En una de les caminades hi ha un petit tram no apte per persones amb vertigen. En aquests dos dies, hi ha l’alternativa de no fer la caminada i quedar-se visitant els interessos de la zona.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

Per entrar als Emirats Àrabs Units, cal passaport espanyol en vigència de més de 6 mesos. El passaport no pot tenir cap visat de l’estat d’Israel.
Més informació a :
http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/DetalleRecomendacion.aspx?IdP=58

Per entrar a Oman cal passaport espanyol amb vigència mínima de 6 mesos. Cal visat, que tramitareu a l’entrada i costa uns 50€ (20 rials omanís a 25/07/2019).
Més informació a:
http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/SiViajasAlExtranjero/Paginas/DetalleRecomendacion.aspx?IdP=138

No és obligatòria cap vacuna.

Preus

1355 € sense vols
1579 € amb vols i sense taxes.

Suplement grup de 12-13 pax: 40 €
Suplement grup de 10-11 pax: 150 €

Suplement habitació individual (durant 5 nits als hotels i 2 nits de tenda): 330 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 18

Inclou

 • Els vols en avió Barcelona – Istanbul -Dubai// Dubai – Istanbul -Barcelona, sense taxes aèries i d’emissió (Passaport amb més de 6 mesos de vigència).
 • Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport fins a la sortida.
 • Els trajectes en vaixell esmentats al programa.
 • Guia de muntanya local de parla anglesa.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Guia turístic a Khasab i Dubai.
 • Allotjament en hotels durant 5 nits. Veure més detalls a l’apartat Allotjaments.
 • Allotjament en campament i embarcació durant 3 nits, als fiords de Musandam. Veure més detalls a l’apartat Allotjaments.
 • Pensió completa durant tot el viatge llevat de dos dinars i dos sopars a Dubai.
 • Tot el material necessari pels dies de campament (tendes, matalassos, llençols, estris de cuina,….)
 • Tot el material necessari per fer snorkel.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries, 308€ a 30/10/2019.
 • El visat a Oman (uns 50€).
 • Dos dinars i dos sopars a Dubai (Dies 7 i 8).
 • Les entrades als monuments.
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

El viatge compta amb 8 nits d’allotjament:

5 nits són en hotel en habitacions dobles amb bany (3 nits a Dubai i 2 nits a Khasab).

1 nit en Dhow (embarcació tradicional a vela i motor). En el Dhow es dorm a coberta amb matalassos, no hi ha camarots.

2 nits són en campaments en tendes de dues places. Amb tots els equips necessaris de càmping, matalassos, utensilis necessaris de cuina i vaixella.

 

Els viatges de senderisme o trekking de Bonviure: allotjaments, trànsferts i convivència

En tots els nostres viatges preval el caràcter de senderisme i de viatge per sobre del caràcter turístic convencional. Això  de vegades ens obliga a emprar serveis d’allotjament, trànsferts i d’altres que no són els estàndards, degut precisament al valor de cercar allò més autèntic possible dins d’un viatge de senderisme comercial que garanteixi un satisfactori, fàcil i com més estret millor contacte amb la natura. Aquest fet implica que molts dels allotjaments i trànsferts que emprem els escollim en equilibri entre la comoditat-correcció-pràctic i la ubicació especial per allotjar-nos o realitzar les caminades. Per tant, no som una agència de viatges que cerquem els allotjaments segons el luxe o comoditat extra que atorguen. Així que us recomanem que abans d’apuntar-vos a un viatge, assegureu-vos que els allotjaments són els vàlids per vosaltres i no doneu per assentat que el tipus d’allotjament –categoria, comoditat, etc- que vàreu tenir en un viatge nostre anterior es doni en el present o futur, cada viatge és diferent i alhora està pensat per satisfer als participants. Però no podem satisfer en tots els viatges la mateixa categoria d’allotjament.

Bona part dels nostres viatges es desenvolupen en països poc desenvolupats –o bé en zones de països occidentals amb pocs serveis- en que el grau d’infraestructures en vies de comunicació i d’allotjaments és molt bàsica i alhora els costums i ritmes horaris són ben diferents als occidentals, per tant el grau d’imprevistos possibles també és elevat. Sempre treballem per a minimitzar al màxim aquest imprevistos però heu de ser conscients de que si el destí que us apunteu és dins aquest tipus de països, els imprevistos són possibles.

En tots els nostres viatges la relació amb el grup i amb el guia és molt estreta, es camina, es menja, es comparteixen inclemències meteorològiques i de vegades es dorm en grup –refugis, albergs, etc-. És imprescindible, doncs, que quan us apunteu a un viatge de senderisme o trekking sigueu conscients de que és un viatge en grup i que el vostre comportament i estat d’ànim ajuda, en ser positiu, al bon desenvolupament del viatge molt més que en un viatge convencional.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 40€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram