26 – 27 Març 2022

Tossa Plana de Lles 2905m i Pic de la Mina 2653m. Cerdanya sud i nord en raquetes d’altura.

Nivell Mig

Nivell Mig

Estada

Hostal de muntanya

125€, inclou mitja pensió, raquetes i bastons

Aprofiteu la campanya EstalViatge.cat que ha organitzat l’Agencia Catalana de Turisme

en la que incentiva el turisme a Catalunya amb bons turístics de fins a 150 euros per persona.

Aquest bo turístic l’heu de demanar vosaltres a partir del 28 de febrer a: https://www.estalviatge.cat/ca

Als Pirineus i concretament la Cerdanya, és el lloc ideal per fer muntanya a tots els nivells. Bonviure us vol obrir una porta per acompanyar-vos a alguns dels seus cims . Buscant sempre que sigui factible el seu ascens entre llacs gelats, boscos, neu i vistes inoblidables .

Una excel·lent forma de gaudir de la neu i la muntanya en bona companyia i al Pirineu, de la forma més segura amb els nostres guies.

En aquest nivell, buscarem els cims per paisatges nevats i amb un grau d’exigència més enllà del que serien les iniciacions de raquetes. Fem esport i salut i sobretot, compartim muntanya.

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • El paisatge, sense dubte, alta muntanya espatarrant, sensacions de grandesa i immensitat i el poder compartir-ho amb un grup reduït.
 • Ascensions tècnicament fàcils, amb esforç moderat esportivament i amb compensació de vistes i panorama garantit.
 • Coneixerem els valors de fauna i flora de l’alta muntanya. Com viuen en les condicions extremes els magnífics perdiu blanca, ermini, pi negre, bedoll, etc.
 • Realitzarem el taller d’ús i practica d’ARVA, l’eina imprescindible per endinsar-se a l’alta muntanya a l’hivern.
 • Nit en hostal en habitació doble o individual.
 • S’inclou la mitja pensió, les raquetes, bastons, guia de muntanya, assegurances d’accidents,..

Dia a Dia

Dia 1, 26/03. Pic de la Mina 2653m – Cerdanya Nord.

Dia 2, 27/03. Tossa Plana de Lles 2905m – Cerdanya Sud.

Dia 1, 26/03. Pic de la Mina 2653m – Cerdanya Nord.

Entrem a Catalunya Nord per fer un cim emblemàtic que gaudeix de bona innivació tant mediterrània – llevantades- com atlàntica. Situat sobre la mina de ferro que nodria de mena a les fargues tant a la Cerdanya, Andorra com al Berguedà, ens enlairarem sense dificultats tècniques sempre amb bones vistes sobre l’Arieja i Andorra.

Desnivells +700m -700m. Uns 10km de distància.

Dia 2, 27/03. Tossa Plana de Lles 2905m – Cerdanya Sud.

La Tossa Plana de Lles (2905m) és un dels cims més alts del Pirineu Oriental, des del qual gaudirem d’unes bones vistes dels estanys glaçats de la Muga i Setut i també d’Andorra, amb la reserva UNESCO del Madriu als nostres peus. Ampliarem les vistes a l’hortitzó amb bona part del Pirineu, Cadí, Pica d’Estats, Pedraforca, Canigó, etc. Cim clàssic i sense dificultats per l’ascenció.

Desnivells +930m -930m. Uns 11km de distància.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Desnivells màxims entre 700m i 930m (tant de pujada com de baixada). Pendents moderats sense cap dificultat tècnica amb condicions de neu normals.

Ideal per a persones amb hàbits esportius.

Material

 • Botes de muntanya. De canya mitja o alta i impermeables.
 • Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
 • Guants d’hivern, barret, polaines/paraneus.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Les raquetes de neu i els bastons les posem nosaltres, inclosos en el preu.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

125€, inclou mitja pensió, raquetes i bastons.

Suplement grup entre 6 i 8 persones: 25€

Suplement per habitació individual : 25€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Allotjament, esmorzar i sopar (1 nit). En habitacions dobles amb bany amb opció d’habitació individual.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Les raquetes de neu i bastons.
 • El taller i pràctica de l’ús d’ARVA (material pel taller inclòs).
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics de migdia.
 • Begudes i extres que no estiguin no inclosos en els menús.
 • El forfait d’aparcament i ús de les estacions d’esquí de fons, 6€ per dia (1 dia).
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En Hostal de muntanya familiar, en habitacions dobles, totes amb bany complert, a la bonica vila de Llívia. Acollidor, còmode i amb bons esmorzars i sopars. Opció a habitació individual.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram