22 – 23 Febrer de 2020

Raquetes de Neu a la Cerdanya.

Nivell Baix

Nivell Baix- Mig

Estada

Hostal de Muntanya

129 €, inclou mitja pensió, raquetes i bastons.

A la Cerdanya cada hivern se’ns ofereix una cita amb les raquetes i l’espatarrant espectacle de la neu. Immensos paisatges plens d’estanys glaçats i neu, cims preciosos, boscos i bones vistes, fan d’aquest indret l’espai ideal per gaudir de l’hivern.

Les raquetes són l´estri més senzill i fàcil de manejar per gaudir en cos i ànima del millor de l´hivern. Amb allotjament al poble d’Aranser. Espatarrants excursions a l’estanyet de l’Orri, pla de les Someres, bosc d’Aransa i Estanys de la Pera. El plaer continuarà amb un bon sopar. Excel·lent manera d’assaborir l’hivern entre gastronomia i bons paisatges.

S’inclou la mitja pensió en hostal, les raquetes, els bastons, guia de muntanya, assegurances d’accidents, …

Àlbum de fotos 2019

Àlbum de fotos 2018

Àlbum de fotos 2017

Àlbum de fotos 2016

Punts Forts

 • Paisatges immensos: estanys glaçats, cims preciosos, boscos i bones vistes.
 • Les raquetes són l’estri més senzill i fàcil de manejar per gaudir en cos i ànima del millor de l´hivern.
 • Un entorn ideal per la pràctica de les raquetes.
 • Allotjats al bònic poble d’Aransa, en còmode hostal de muntanya.
 • Raquetes i bastons inclosos en el preu… no cal que te’n preocupis, nosaltres t’ho portem!

Dia a Dia

DIA 1, 22/02. Estany de l’Orri i Pla de les Someres

DIA 2, 23/02. Estanys de la Pera

   


DIA 1, 22/02. Estany de l’Orri i Pla de les Someres

Excursió a l’estany glaçat de l´Orri, aigüestortes de l´Orri i pla de les Someres. Recorregut espectacular pels plans i boscos endinsant-nos en els ambients fascinants que només ens ofereixen els paisatges hivernals nevats.

Desnivells de +550m / -550m. Uns 10km de distància.

DIA 2, 23/02. Estanys de la Pera

Excursió als estanys de la Pera tot resseguint el riu Molí i passant per el Pla i la Font de Pollineres. Recorregut espectacular pels plans i boscos endinsant-nos en els ambients fascinants que només ens ofereixen els paisatges hivernals nevats. Molt bones vistes d’alguns dels cims més representatius de la Cerdanya com el Monturull i el Perafita.

Desnivells de +550m / -550m. Uns 13km de distància.

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY, EL GRAU D’INNIVACIÓ O QUALSEVOL ALTRA CAUSA ALIENA A LA NOSTRA RESPONSABILITAT AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Nivell

Desnivells màxims de +550m / – 550m (cal forma física equivalent per poder fer desnivells sense neu de +800m/ -800m).

Unes 5h-6h de caminada efectiva diaris (sense comptar aturades).

Terreny innivat de bosc amb pendents suaus i alguna pujada moderada.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable-paravent.
 • Guants d’hivern, barret, polaines.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Les raquetes de neu i els bastons les posem nosaltres, inclosos en el preu.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

129€, inclou mitja pensió, raquetes i bastons.

Suplement per habitació individual : 25€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 16

Inclou

 • Allotjament i sopar del dissabte. Esmorzar del diumenge.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Les raquetes de neu i bastons.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics de migdia, que podràs dur de casa, comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Els forfait-aparcaments de les estacions d’esquí de fons (uns 4€ per dia).
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Els que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En Hostal de muntanya familiar, en habitacions dobles amb bany complert a l’interior i calefacció. Al poblet de muntanya de Aranser, a 1400m d’alçada.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US, PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu les assegurances que us podem oferir en la nostra pàgina inicial a l’etiqueta del RACÓ DEL BONVIVANT i dins l’apartat LES ASSEGURANCES DE VIATGE o bé truqueu-nos o escriviu-nos per demanar-nos informació.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 10 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. ”

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram