29 de Març – 1 d’Abril 2021.

 Terra Alta, Priorat i Matarranya:
Els Ports i Arnes. Les muntanyes del nostre Sud.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hostal de Muntanya

319 €, inclou mitja pensió.

Fitxa del Viatge en Pdf

Terra Alta, Priorat i Matarranya, comarques envoltades d’història, cultura i natura. Paisatges feréstecs, cingleres, roques de siluetes característiques, laberints d’agulles, barrancs i rius d’aigües cristal·lines. No podem deixar passar l’oportunitat de caminar-hi i gaudir del despertar de la primavera.

 

     

 

Mesures COVID-19

Des de Bonviure anirem aplicant les mesures de seguretat que les autoritats sanitàries determinin en cada moment. Degut a la provisionalitat d’aquestes mesures anirem informant detalladament en cada viatge dels protocols i materials de protecció necessaris. Demanem a tots els participants que tingueu la comprensió i la responsabilitat necessàries pel bon desenvolupament del viatge.

Àlbum de fotos 2016

Àlbum de fotos 2015

Punts Forts

 • Quatre dies i tres comarques per descobrir: Terra Alta, Priorat i Matarranya.
 • Itineraris i paisatges ben diferents ens esperen en aquesta descoberta del Sud: paisatges feréstecs, cingleres, roques de siluetes característiques, laberints d’agulles, barrancs i rius d’aigües cristal•lines, tot participant del despertar de la primavera, els seus colors i la seva força.
 • Temps també per conèixer una mica més la seva història, cultura, gastronomia…i també els seus vins cada vegada més coneguts i preuats arreu.
 • Bon acolliment en hotel familiar amb bona gastronomia.

Dia a Dia

DIA 1, 29/03. La Serra de Llaberia

DIA 2, 30/03. Serrat de la Ballestera

DIA 3, 31/03. Les Roques d’en Benet

DIA 3, 01/04. Les Gúbies del Parrissal

DIA 1, 29/03. La Serra de Llaberia
Trobada al poblet de Capçanes al voltant de les 10 del matí. Començarem l’estada a la Serra de Llaberia on seguirem els passos del guerriller Carrasclet que ens duran des de les fondalades fins a les carenes. Gaudirem d’espectaculars vistes de la plana agrícola i de les serres que ens envolten.

Trasllat des de Capçanes a l’allotjament de totes les nits.

Desnivells aproximats: + 550 m – 550 m

DIA 2, 30/03. Serrat de la Ballestera
En el nostre primer dia a la Terra Alta farem un itinerari pel Serrat de la Ballestera a la que anomenen la Perla del Port. Passant al peu de la Roca Dreta, sageta del Serrat de la Ballestera, seguirem el curs del riu de les Valls i del riu Algars. Un riuet encantador d’aigües cristal·lines, que entre xops i masets va passejant fins al Toll del Vidre.

Desnivells aproximats: + 500 m – 500 m

DIA 3, 31/03. Les Roques d’en Benet
Avui ens enfilarem a les Roques d’en Benet un espectacular conjunt monolític de silueta inconfusible. Farem un itinerari circular que ens durà fins al cim principal la Roca d’en Benet de 1013 m. El camí transcorre per camins i corriols passant per alguns masos i boscos de pi a mesura que va guanyant alçada i s’obre davant nostre una extensa panoràmica de les carenes dels Ports.

Desnivells aproximats: + 550 m – 550 m

DIA 4, 01/04. Les Gúbies del Parrissal
Final d’estada amb un itinerari per les Gúbies del Parrissal. Remuntarem el riu Matarranya passant molt a prop de la seva llera. A mesura que avancem la vall es va estrenyent i caminarem vorejats de singulars agulles rocoses i pins penjats en mig de les parets. Finalment arribarem a les Gúbies on les parets s’apropen més que mai i quasi es toquen en la part superior creant un paisatge espectacular.

Comiat del grup i tornada a casa.

Desnivells aproximats : + 200 m – 200 m

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen. 

Nivell

Desnivells diaris (tant de pujada i de baixada) entre 200m i 550m Recorregut màxim diari: 14 km. Camins fresats per terreny a estones pedregós. Algunes pujades i baixades dretes. Sense dificultat tècnica. Alguns trams poden estar humits (recomanem botes amb sola adherent i de material impermeable). Temps efectiu de caminada (sense comptar aturades) entre 4 i 6 hores diàries.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

319 €, inclou mitja pensió.

Suplement grup entre 6 i 11 persones: 55€

Suplement habitació individual: 90€ (places limitades, consulteu-nos disponibilitat, si us plau)

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 11

La mida màxima del grup dependrà de la normativa Covid durant els dies del viatge.

Inclou

 • Allotjament, esmorzars i sopars de tots els dies (3 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Els pícnics, que podeu comprar al mateix allotjament, a les botigues del poble o dur des de casa.
 • El transport d’anada i tornada. Les begudes no incloses en els menús.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En hostal de muntanya familiar, en habitacions dobles amb bany.

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, NO DUBTEU EN CONSULTAR-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 30€). Cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 60€ per persona al compte corrent que us indicarem. Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram