5 – 13 Abril de 2020

Setmana Santa a Jordània.
Deserts de Dana i Wadi Rum, Mar Morta, Petra, Mar Roig, …

Nivell Baix

Nivell Baix-Mig

Estada i travessa amb suport

Hotels i campaments

1169 € sense vols

1499 € amb vols i sense taxes

Un dels millors viatges de senderisme.

Un equilibri perfecte, un viatge amb un ritme marcat pels preciosos contrastos del desert, els peixos de colors dins el corall, la història i la seva arquitectura enmig d’un paisatge natural espatarrant… un viatge com un somni en voltats de dunes i surant sobre un mar salat…on serem de nou els protagonistes, en el país més segur i tranquil d’Orient.

Album de Fotos Setmana Santa 2018

Album de Fotos Setmana Santa 2017

Àlbum de Fotos Setmana Santa 2015

Album de Fotos Cap d’Any 2017

Punts Forts

 • Caminarem entre els paisatges naturals més bonics de la regió: la reserva de la biosfera de Dana, el desert de Wadi Rum i les gorges i muntanyes de Petra.
 • El país més segur i tranquil d’Orient.
 • Excel·lent contrast de paisatges, colors, textures, etc: desert, dunes, muntanyes, gorges, banys, meravelles arquitectòniques.
 • Hospitalitat beduïna, bon menjar i bon equilibri en còmodes hotels de 4 i 3 estrelles i dos dies en campaments ben condicionats per descansar a gust enmig del desert.
 • Hem triat la millor ruta possible i hem prioritzat les caminades i el paisatge natural per sobre de les visites, però no ens deixarem res del més important de la zona: Dana, Mar Morta, Petra, Wadi Rum, etc.
 • Un país amb una història apassionant en que les gran cultures han deixat la seva empremta: hitites, egipcis, grecs, perses, romans, cristians, otomans, àrabs, etc. Coneixerem aquests valors històrics i a més a més els assaborirem amb la rica gastronomia dels país que és un compendi de la cuina oriental: Mansaf, Muskan, Sish Kabab… i per acabar un dels seus dolços … el Konafa.

Dia a Dia

DIA 1, 05/04. Barcelona – Amman – Madaba.

DIA 2, 06/04. Madaba – Dana – Petra

DIA 3, 07/04. Petra

DIA 4, 08/04. Petra – Wadi Rum

DIA 5, 09/04. Trekking pel Wadi Rum

DIA 6, 10/04. Trekking pel Wadi Rum

DIA 7, 11/04. Wadi Rum – Aqaba

DIA 8, 12/04. Aqaba – Mar Mort – Madaba

DIA 9, 13/04. Madaba – Bcn

DIA 1, 05/04. Barcelona – Amman – Madaba.
Vol Barcelona amb escala a Istanbul i arribada a l’aeroport de Amman. Trànsfert cap al nostre Hotel a la ciutat de Madaba.

DIA 2, 06/04. Madaba – Dana – Petra
De Madaba fins a Petra, passant per la reserva de la biosfera de Dana on farem un trekking. Comencem el viatge caminant i gaudint d’un entorn únic: la vall de Dana és d’una extrema bellesa i gran biodiversitat de fauna i flora. Aquesta zona és un punt de trobada d’espècies provinents d’Europa, Àsia i Àfrica. Això és el que la fa única. Per la tarda, reprendrem el nostre camí cap a Petra on ens allotjarem.

Temps de caminada: 4 – 5 h de marxes

Nit en Hotel.

DIA 3, 07/04. Petra
Dia per visitar la ciutat de Petra amb el nostre guia local. Farem un recorregut en que prevaldrà el senderisme, doncs Petra és un indret tant al•lucinant des del punt de vista arquitectònic com natural. Visita guiada que ens permetrà descobrir els racons d’aquesta misteriosa Ciutat considerada una de les meravelles del món i que va ser excavada en la roca rosa entre els anys 300 i 400 AC. Visitarem l’escala de 850 esglaons que ens porta fins al monestir, la Tomba Reial, el Teatre, el carrer de les Columnes i el congost del Siq Al Mudlem d’un quilòmetre de llargada que impressiona sobretot per ser molt estret i ventat.

Temps de caminada: 5-6 h

Allotjament en Hotel.

DIA 4, 08/04. Petra – Wadi Rum
Després d’esmorzar farem una caminada d’unes 5-6 h per Little Petra, un preciós paisatge de gorges i roca. Per la tarda, ens traslladarem des de Petra cap al Desert del Wadi Rum -2 h de trànsfert- on arribarem tot just per veure la nostra primera posta de sol al desert i ens prepararem per gaudir del sopar de cap d’any en un indret tan màgic. Wadi Rum vol dir la Vall de la Lluna i és un dels deserts muntanyosos més imponents del món. Ens deixarem portar cap a un paisatge lunar espectacular de valls immenses i imponents muntanyes de gres “arenisca” que sobresurten per damunt la sorra de color rosa i blanc i a on les postes de sol s’inunden com en un somni fet realitat de taronges i i ocres.

Temps de caminada: 5 – 6 h

Nit en campament en mig del desert.

DIA 5, 09/04. Trekking pel Wadi Rum
Després d’esmorzar començarem el nostre primer dia sencer de ruta a través del desert del Wadi Rum. Caminarem per un oceà groc ocre esquitxat de torres i cúpules de gres gegants que s’estenen fins a l’infinit. Passarem per magnífics congosts, dunes de sorra blanca i rosa i veurem ponts de roca natural. Caminarem per la Vall d’Um Alouan, travessarem el Burrah canyon i arribarem fins al Jebel Burdah.

Temps de caminada: 6 – 7 h

Nit en campament.

DIA 6, 10/04. Trekking pel Wadi Rum
Gaudirem de nou d’aquesta meravellosa experiència del desert de nou embadalits per la bonica estètica d’aquest desert inigualable. Pujarem al Jebel Burdah, travessarem l’estret congost de Fara Ati Chaibh, veurem el pont de roca de Um Fruth i caminarem per l’espectacular Um Sabatah. Al vespre ens instal•larem de nou en un altre campament per passar la darrera nit al desert.

Temps de caminada: 7 – 8 h

Nit en campament.

DIA 7, 11/04. Wadi Rum – Aqaba
Darrer dia de trekking al desert. Aquest darrer dia aprofitarem el matí per gaudir per darrera vegada dels colors del desert. Trescarem per Um Sabatah, Wadi Um Jebel Al-Khuttar, la muntanya d’Al-Khazaali, Lawrence Spring, Wadi Rum Ishrin i Rum Village. Després ens traslladarem en vehicle privat cap a Aqaba on dinarem. Arribem al mar, tarda lliure i de descans a Aqaba per relaxar-nos a la riba del Mar Roig. Opció de banyada, fer snorkel o busseig en el mar de Corals. Possibilitat lliure d’anar als socs “zocos” mercats a l’aire lliure, prendre’s un te amb cardamom, la posta de sol reflectida sobre el mar.

Temps de caminada: 4-5 h

Allotjament en Hotel.

DIA 8, 12/04. Aqaba – Mar Mort – Madaba
Dia de trasllat cap a Madaba tot fent una aturada per visitar el Mar Mort. El Mar Mort és el punt més baix del planeta i amb la taxa de salinitat més alta del món amb una increïble flotabilitat, ens podrem banyar i gaudir de l’experiència de “caminar” sobre l’aigua. Per la tarda-vespre trasllat cap a Madaba on ens allotjarem.

Allotjament en Hotel.

DIA 9, 13/04. Madaba – Bcn
Al matí, trànsfert a l’aeroport per agafar l’avió de retorn a Barcelona amb escala a Istanbul

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Caminades generalment fàcils amb trams rocosos per gorges, desert i dunes. A Petra, uns 250 metres de desnivell a part de les 850 escales per pujar a un monestir. A Wadi Rum, no hi ha desnivell, és desert pla, però es camina per la sorra. Recorreguts inferiors als 16 km.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Sac de dormir per les 3 nits de campament
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1169 € sense vols
1499 € amb vols i sense taxes

Suplement habitació individual en els hotels i en la tenda de campanya al desert: 125 euros
Suplement grup 8 -11 pax: 100 €

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Amman, via Istanbul, sense taxes aèries i d’emissió (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • Tots els trànsferts terrestres des del moment de l’arribada a l’aeroport  fins a la sortida.
 • Guia de muntanya local de parla anglesa.
 • El Coordinador de Bonviure amb titulació de guia de muntanya durant el viatge, per un grup de mínim 8 persones.
 • Guia local a Petra de parla castellana.
 • Allotjament en hotels durant 5 nits. Veure més detalls a l’apartat Allotjaments.
 • Allotjament en tendes de campanya durant 3 nits, al desert de Wadi Rum. Veure més detalls a l’apartat Allotjaments.
 • Pensió completa a Jordània llevat d’un dinar a Petra.
 • L’aigua (mineral embotellada) durant els dies de trekking està també inclosa.
 • Entrades als llocs esmentats en l’itinerari (Mar Mort, Petra, entrada desert Wadi Rum National Park).
 • Jeep que ens acompanyarà a Wadi Rum per portar l’equipatge, equip de càmping per a tot el trekking. Amb cuina, assistència i cuiner.
 • L’ús de WC a tots els llocs dins de Petra, còpies gratuïtes de mapes de Petra.
 • El visat per Jordània.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA corresponent.

No Inclou

 • Les taxes aèries i d’emissió, 330€ a 26/07/2019.
 • El dinar del Dia 3 del Dia a Dia. Preu aproximat: 15 €).
 • Les propines.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

El viatge compta amb 8 nits, d’aquestes 5 són en hotel i 3 en campaments.

La majoria dels hotels són el que aquí serien hotels de 3 estrelles, en tots ells estarem en habitacions dobles amb bany. Us en passem un exemple del que farem servir http://www.mariamhotel.com/.

Els campaments estan en general  condicionats.  A les tendes ( que haureu de muntar vosaltres amb l’ajuda del guia i en funció del campament )  és dorm en matalassos. Alguns campaments ( no tots ) tenen WC i Dutxa ( aigua a temperatura ambient i escassa ) . És el luxe d’estar apartat del món en plena solitud en el desert durant unes nits-.

SI VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTA’NS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Els viatges de senderisme o trekking de Bonviure: allotjaments, trànsferts i convivència

En tots els nostres viatges preval el caràcter de senderisme i de viatge per sobre del caràcter turístic convencional. Això normalment ens obliga a emprar serveis d’allotjament, trànsferts i d’altres que no són els estàndards, degut precisament al valor de cercar allò més autèntic possible dins d’un viatge de senderisme comercial que garanteixi un satisfactori, fàcil i com més estret millor contacte amb la natura. Aquest fet implica que molts dels allotjaments i trànsferts que emprem els escollim en equilibri entre la comoditat-correcció-pràctic i la ubicació especial per allotjar-nos o realitzar les caminades. Per tant no som una agència de viatges que cerquem els allotjaments segons el luxe o comoditat extra que atorguen. Per tant abans d’apuntar-vos a un viatge assegureu-vos que els allotjaments són els vàlids per vosaltres i no doneu per assentat que el tipus d’allotjament –categoria, comoditat, etc- que vàreu tenir en un viatge nostre anterior es doni en el present o futur, cada viatge és diferent i alhora està pensat per satisfer als participants. Però alhora no podem satisfer en tots els viatges la mateixa categoria d’allotjament.

Bona part dels nostres viatges es desenvolupen en països poc desenvolupats –o bé en zones de països occidentals amb pocs serveis- en que el grau d’infraestructures en vies de comunicació i d’allotjaments és molt bàsica i alhora els costums i ritmes horaris són ben diferents als occidentals, per tant el grau d’imprevistos possibles també és elevat. Sempre treballem per a minimitzar al màxim aquest imprevistos però heu de ser conscients de que si el destí que us apunteu és dins aquest tipus de països els imprevistos són possibles.

En tots els nostres viatges la relació amb el grup i amb el guia és molt estreta, es camina, es menja, es comparteixen inclemències meteorològiques i a vegades es dorm en grup –refugis, albergs, etc-. És imprescindible, doncs, que quan us apunteu a un viatge de senderisme o trekking sigueu conscients de que és un viatge en grup i que el vostre comportament i estat d’ànim ajuda, en ser positiu, al bon desenvolupament del viatge molt més que en un viatge convencional.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 350 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Experiència molt satisfactòria”

4 / 5 Esperança Mulet

“Experiència molt satisfactòria per conèixer el país. Les caminades per Petra i Wadi Rum fantàstiques. “


“Una experiència que no cal perdre’s”

5 / 5 Lluïsa Gonzàlez

“Petra i el Siq no deixen indiferents a ningú. La petita Petra tota una sorpresa.I els colors i l’amplitud a Wadi Rum”

“Una experiència inolvidable”

4 / 5 Joan Mesas

“Una experiència inolvidable per la ciutat de Petra, els trekkings i la convivència amb els beduins i els companys de viatge al Wadi Rum i la meravellosa sensació de veure corall i peixos exòtics tan a prop. “

“Un viatge ple d’emocions”

5 / 5 Constanze Schnarchendorf

“Un viatge ple d’emocions, aquest!!”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram