8 – 13 Abril de 2020

Setmana Santa. Travessa de Tramuntana amb suport de bagatges.
El millor mar i muntanya de les Balears.

Nivell Baix

Nivell Baix- Mig

Estada en itinerància

Hotels

675 € sense vols

fins al 04/03…150€ de descompte!!
699€ amb vols i sense taxes

des del 05/03:

849 € amb vols i sense taxes

La Serra de Tramuntana és la joia senderista de les Balears.

Un massís imponent, Patrimoni de la Humanitat, que s’estén tot al llarg de la línia nord-est a sud-oest de l’illa de Mallorca, com una gran muralla calcària a on es troba la major riquesa natural de l’illa.

En aquest viatge, caminarem fent travessa (amb suport de bagatges), per la part central de la serra, tant per l’interior com per la costa, amb relleus espectaculars i vistes corprenedores de la costa i del muntanyam circumdant.

I visitarem pobles i indrets amb encant, com Valldemossa, Deià, Sóller i el Santuari de Lluc.

Album de fotos Setmana Santa 2019

Album de fotos Setmana Santa 2018

Album de Fotos Setmana Santa 2017

Album de Fotos Setmana Santa 2016

Àlbum de Fotos Setmana Santa 2015

Punts Forts

 • Travessa pel cor de la Serra de Tramuntana, un tresor natural i etnogràfic de les Balears, un dels destins més preuats pels senderistes de Ses Illes.
 • Amb suport de bagatges, caminaràs lleuger/a, només portant a sobre els afers per l’excursió del dia, sense pes a l’esquena.
 • Amb una guia de muntanya local, perfecta coneixedora i gran enamorada de la terra.
 • Sense deixar de banda la part cultural del viatge: Valldemosa, Sóller, Deià, el Santurari de Lluc…

Dia a Dia

DIA 1, 08/04. Barcelona – Palma – Marina de Valldemossa

DIA 2, 09/04. De Valldemossa a Deià.

DIA 3, 10/04. De Deià al Port de Sóller.

DIA 4, 11/04. De Cúber a Sóller. El barranc de Biniariaix.

DIA 5, 12/04. Del Port de Sóller al Santuari de Lluc.

DIA 6, 13/04. Al voltant del Santuari. El Camell.

DIA 1, 08/04. Barcelona – Palma – Marina de Valldemossa
Arribada a Palma pel matí i ens disposarem a fer el nostre primer itinerari, una antiga via de comunicació entre el port de Valldemossa, també anomenat Sa Marina, i les possessions de Son Ferrandell i Son Olesa. Espectacular baixada que continuarem vorejant la costa fins arribar al caló d’estaca, sols en queda gaudir del miradors i camins del l’Arxiduc Lluís Salvador d’Àustria amb un gran afegit cultural i històric. Trasllat a l’hotel a Palma.

Desnivell: +550m de pujada i -550m de baixada. Distància de 11 km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 2, 09/04. De Valldemossa a Deià.
Els pobles de Valldemossa i Deià, inici i final d’aquest itinerari, són pobles molt acollidors que mereixen ser visitats. La ruta entre ells ens sorprendrà per les espaioses panoràmiques de Valldemossa, i a mesura que anem guanyant alçada les vistes de na Foradada i la costa nord seran tot un delit. Travessarem pels Camins de l’Arxiduc, tota una obra d’enginyeria i bellesa. Des de Deià transfert fins al Port de Sóller on ens allotjarem les 3 properes nits

Desnivell: +530m de pujada i -790m de baixada. Distància de 11.5km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 3, 10/04. De Deià al Port de Sóller.
Després d’esmorzar, transfert fins a Deià, inici del nostre itinerari d’avui. Seguirem l’anomenat Camí dels Pintors, una meravellosa senda costanera des de Cala Deià fins Alconàsser, passant pel pintoresc llogaret de Llucalcari. Un itinerari mediterrani per excel•lència. Possibilitat de banys si el temps ho permet i la temperatura de l’aigua et tempta. Espectacular final sobre el Port de Sóller. Segona nit al Port de Sóller.

Desnivell: +200m de pujada i -300m de baixada. Distància de 11.7km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 4, 11/04. De Cúber a Sóller. El barranc de Biniariaix.
Després d’esmorzar, desplaçament en mini bus a Cúber, des d’on començarem a caminar. Itinerari que forma part del antic camí empedrat que comunicava Sóller i Lluc. Començarem al pla de Cúber, una amplia vall rodejada de les més altes muntanyes de Mallorca, son Torrella, Massanella, Tossals, l’Ofre… i a la vall una alqueria musulmana que a dia d’avui es troba submergida per les aigües de l’embassament. Seguirem el nostre itinerari per la pista i baixarem fins a Biniariaix per els 1.932 graons que ens esperen pel camí del barranc de Biniaraix. Passant per Sóller, és obligada una visita del poble… Final al Port de Sóller. Tercera nit al Port de Sóller.

Desnivell: +150m de pujada i -850m de baixada. Distància de 11.5km. Unes 4h30’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 5, 12/04. Del Port de Sóller al Santuari de Lluc.
Desplaçament en mini bus a Cúber, a on comença l’itinerari. Etapa molt interessant a nivell naturalístic: passarem per zones boscoses, frondosos alzinars, arbres caducifolis pertanyents a èpoques més fredes i espècies rares com el boix o el teix. Estarem envoltats dels grans cims mallorquines i pel camí anirem descobrint les construccions de pedra seca relacionades amb l’obtenció de carbó vegetal i també les neveres.
Final de l’etapa al Santuari de Lluc, el centre de peregrinació més important de l’illa. Nit a l’hostatgeria del Santuari, a on trobarem de nou el nostre equipatge.

Desnivell: +570m de pujada i -715m de baixada. Distància de 14.5km. Unes 4h40’ de caminada efectiva (sense comptar aturades).

DIA 6, 13/04. Al voltant del Santuari. El Camell.
Situat al bell mig de la serra, aquest itinerari ens permetrà conèixer l’entorn més proper al monestir de Lluc i les fantàstiques formacions de relleu de la zona. Visitarem el “Camell”, singular formació rocosa modelada per l’aigua sobre el terreny calcari. Per la tarda, trànsfert a l’aeroport de Palma i vol de tornada a Barcelona.

Desnivell: +300m de pujada i -300m de baixada. Distància de 11 km. Unes 4h de caminada efectiva (sense comptar aturades).

 

PER TAL DE GARANTIR LA SEGURETAT DELS PARTICIPANTS I EL CORRECTE DESENVOLUPAMENT DE L’ACTIVITAT, BONVIURE ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR ELS ITINERARIS SI LES CONDICIONS ATMOSFÈRIQUES O L’ESTAT DEL TERRENY O QUALSEVOL ALTRA CAUSA AIXÍ HO REQUEREIXEN.

Itinerari

Nivell

Camins sense dificultat tècnica, a estones pedregosos.

Desnivells en mitjana de + 350 m – 600 m diaris. Màxims desnivells de pujada els Dies 2 i 5 (al voltant dels 550m); màxim desnivell de baixada el Dia 4, -850 m. Veure detall al Dia a dia.

Recorreguts entre 10 i 15km. Unes 4h30 de caminada diàries, sense comptar aturades.

Material

 • Botes de senderisme
 • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent, folre polar, guants.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Pals per caminar, recomanables.
 • Banyador i tovallola.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

675€ sense vols

fins al 04/03…150€ de descompte!!
699€ amb vols i sense taxes

a partir del 05/03,

849€ amb vols i sense taxes

Suplement per habitació individual : 130 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada directes entre Barcelona i Palma de Mallorca, sense taxes (NOMÉS PER L’OPCIÓ AMB VOLS INCLOSOS, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • L’allotjament de totes les nits i els esmorzars corresponents (5 nits, 5 esmorzars).
 • El sopar de la darrera nit.
 • El guia professional de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Tots els desplaçaments per carretera necessaris segons el programa, especificats en el Dia a Dia. En mini bus privat.
 • El transport dels equipatges.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (26€ a 23/07/2019).
 • Els 4 primers sopars.
 • Els pícnics, que podreu comprar als establiments de les poblacions.
 • El tramvia (opcional) de Sóller a Port de Sóller.
 • Tot el no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Una nit a Palma de Mallorca, en hotel, en habitacions dobles amb bany.
Tres nits al Port de Sóller, en hotel, en habitacions dobles amb bany. A la Badia de Sóller.
Una nit a l’hostatgeria del Santuari de Lluc, en habitacions dobles amb bany .

SI VOLEU MÉS DETALLS SOBRE ELS ALLOTJAMENTS, SI US PLAU, CONSULTEU-NOS-HO.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Aquestes assegurances no cobreixen els trams exposats al vulcanisme i Bonviure no es fa responsable dels efectes ocasionats per activitats sísmiques o volcàniques.

Igualment, si esteu interessats en contractar una ASSEGURANÇA DE CANCEL•LACIÓ DEL VIATGE, Bonviure us la pot proporcionar (cost a partir de 35€). Per tal que tingui validesa legal, CAL QUE ENS LA SOL•LICITEU AL MATEIX MOMENT EN QUÈ FEU EL PAGAMENT DE LA PRIMERA BESTRETA O COM A MÀXIM 4 DIES. Cliqueu aquí per consultar la cobertura i condicions.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 250 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un e-mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment. Finalment quan arribin les dates del viatge, a través del vostre correu electrònic rebreu les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

“A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, inclús amb places inferiors a les mínimes. Si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva, demanant-nos-ho. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•lar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure”

“Segons l’article 157 del Reial Decret Legislatiu 1 / 2007 pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat. “

“Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.”

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Descoberta genial”

5 / 5 Elena Vilagran

“Ha estat una descoberta genial d’un territori ple de secrets, entre oliveres, botadors i degustacions de pastes artesanes de tota mena.”


“Un lloc encantador”

5 / 5 Isabel Pomar

“Lloc encantador amb una gastronomia estupenda i una guia de luxe.”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram