12 – 20 Setembre 2020

Turquia, Costa Lícia i Egeu.
Lycian Way. Final a Istanbul.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada en itinerància.

Hotels i Hostal

Caminarem i ens banyarem en el racó de la Mediterrània en que el mar i la muntanya formen el paisatge més bell i espatarrant. Muntanyes de més de 3000 m que es capbussen al mar formant precioses cales salvatges envoltades de pins, cedres i baladres on hi crien les tortugues marines.

L’Orient més cosmopolita, ha conservat bonics monuments greco-romans i licis ens acull ara amb l’amabilitat de la seva gent del mar i la muntanya. Caminar, banyar-se, anar en barca…una delícia oriental en el mar nostre…de tots !

Punts Forts

 • Precioses caminades en el paisatge verament bell de costa i muntanya en la Costa Lícia. Caminar, banyar-se, gaudir d’una costa carregada d’atractius naturals i culturals.
 • Inclou una excursió en vaixell, un plaer que no es pot deixar de banda.
 • Bon acolliment de la gent del país. Bons allotjaments, bona gastronomia. Dormirem en hotels i un hostal, propers al mar. A Istanbul, hotel cèntric, al barri de Sultanahmet.
 • Els nombrosos monuments antics, cales salvatges i passeig amb barca seguint la costa.
 • Acabem el viatge a la bella Istanbul.
 • Bon preu amb pràcticament tot inclòs.

Dia a Dia

Dia 1, 12/09. Vol a Antalya.

Dia 2, 13/09. En vehicle a Tekirova. Inici del trek, de Tekirova a Cirali.

Dia 3, 14/09. De Ulupinar a Cirali passant per Chimaira (les Flames de Quimera).

Dia 4, 15/09. De Cirali a Adrasan per l’antic Olympos i Musa Dag (el Mt. Moses).

Dia 5, 16/09. D’Adrasan a Karaöz passant pel Far de Gelidonya- Ucagiz.

Dia 6, 17/09. De Kilici a Ucagiz per l’antic Aperlai.

Dia 7, 18/09. Ucagiz-Kekova en vaixell i el Castell de Simena- antiga Myra i Antalya Kaleici.

Dia 8, 19/09. Antalya- Istanbul.

Dia 9, 20/09. Istanbul i vol de tornada.

Dia 1, 12/09. Vol a Antalya.

Vol de Barcelona a Antalya, a on arribem de nit. Trasllat de pocs minuts al nostre hotel a Antalya.

Nit a Antalya.

Dia 2, 13/09. En vehicle a Tekirova. Inici del trek, de Tekirova a Cirali.

Després d’esmorzar, trasllat per carretera (al voltant d’1 hora) d’Antalya a Tekirova, a on començarem el nostre trekking seguint el Camí Lici, que ens durà fins a Cirali per un bell sender de costa. La primera part de l’itinerari segueix un antic camí miner fins a la platja de Maden. Continuem vora costa i anem passant per diferents cales solitàries, a les quals podrem gaudir del plaer de banyar-nos. Continuem amb precioses vistes fins a Cirali, un poble tranquil entre l’antic Olympos i Chimaera, vora una costa turquesa.

Nit en hotel a Cirali.

Desnivells aprox. +180m -180m. Uns 20km de distància.

Dia 3, 14/09. De Ulupinar a Cirali passant per Chimaira (les Flames de Quimera).

L’itinerari d’avui ens durà per una bonica pineda amb rierols i punts panoràmics. Després d’un curt trànsfer a Ulupinar, comencem a caminar pel Lycian Way cap al sud. Seguim el curs d’un rierol i pugem a un pujol des del que continuem el camí cap a les Flames de Quimera o Yanartas (en truc, roques flamejants). En aquest lloc, connectat amb el mite de Quimera, hi ha una dotzena d’orificis a terra que emeten gas metà i que, en fer-los cremar, eren utilitzats en l’antiguitat per guiar els vaixells. Tornarem a baixar cap a la costa i arribarem de nou la platja, a Cirali.

Nit en hotel a Cirali.

Desnivells aprox. +190m -330m. Uns 9km de distància.

Dia 4, 15/09. De Cirali a Adrasan per l’antic Olympos i Musa Dag (el Mt. Moses).

Avui anirem fins a Adrasan però primer passarem per l’antiga ciutat d’Olympos, situada a una vall vora la costa. L’antiga ciutat d’Olympos va ser fundada al període Helenístic, i probablement va prendre el seu nom del proper Mont Olimp. Després, caminarem fins a Musa Dag (Mt. Moses), per sobre els penya-segats coberts de pinedes. Des del cim podrem veure la Vall d’Adrasan, cap a on anirem baixant per pinedes fins atènyer el nivell del mar. Adrasan és un agradable llogaret amb una gustosa platja de 2km de llarg…un palent final d’etapa per qui vulgui gaudir d’aquestes aigües tan blaves.

Nit en hotel a Adrasan.

Desnivells aprox. +660m -650m. Uns 24km de distància.

Dia 5, 16/09. D’Adrasan a Karaöz passant pel Far de Gelidonya- Ucagiz.

Un altre dia superb de camí costaner…començarem pujant un coll des d’Adrasan, per després tornar a baixar a prop de la costa. L’itinerari continua, a estones per pinedes, a estones seguint la línia del penya-segat. Aquest és un bell itinerari que voreja les muntanyes de Gelidonya. Ens enfilarem a la carena per sobre la península del Cap de Gelidonya, amb els seus dos fars, des d’on baixarem fins a un d’ells i continuarem fins a trobar els vehicles que ens duran a Ucagiz (al voltant d’1 hora i mitja).

Nit en hostal a Ucagiz.

Desnivells aprox. +400m -400m. Uns 18km de distància.

Dia 6, 17/09. De Kilici a Ucagiz per l’antic Aperlai.

Després d’esmorzar, trasllat a Kilici a on comencem a caminar. Baixem a nivell del mar fins a trobar l’antiga ciutat d’Aperlai, una de les ciutats parcialment submergides de la Costa Lícia. Arperlai va ser fundada entre els segles IV i III aC; quan l’Imperi Bizantí es va esfondrar i el poder polític es va començar a deteriorar, la costa va deixar de ser segura i la ciutat va ser abandonada degut a la contínua amenaça de pirates i corsaris. Visitarem les restes de la ciutat abans de continuar caminant fins a arribar al «lloc de Ramazan». Ramazan és un pescador que viu aquí tot sol, podrem prendre un te o nadar una mica. Després d’aquesta pausa, continuarem el nostre itinerari i acabarem baixant, entre oliveres centenàries, fins a Ucagiz, amb fantàstiques vistes de la badia i els pobles de costa.

Nit en hostal a Ucagiz.

Desnivells aprox. +65m -350m. Uns 12km de distància.

Dia 7, 18/09. Ucagiz-Kekova en vaixell i el Castell de Simena- antiga Myra i Antalya Kaleici.

La zona de Kekova és un lloc magnífic tant pels seus paisatges de costa com per els seus jaciments arqueològics, ben preservats degut al seu difícil accés. El vaixell és la millor manera de visitar les restes arqueològiques de la costa nord de l’illa de Kekova, a on algunes de les cases es troben submergides sota el mar degut als terratrèmols que van tenir-hi lloc al període Bizantí. En vaixell, vorejarem l’illa, i podrem veure aquestes restes sota les blaves aigües cristallines.
Caminarem fins al Castell de Simena, regalant-nos amb les vistes que ens ofereix i ho acabarem d’arrodonir amb una passejada a l’illa Tersane.
Un cop haguem tornat a Ucagiz, anirem en vehicles a l’antic jaciment de Myra, que fou una de les ciutats més grans de l’aliança Lícia. La visitarem…l’Acropolis a l’altiplà de Demre, el teatre romà, els banys romans, restes que han estat parcialment excavades.
Després ens traslladarem a Antalya (unes 2 hores i mitja des d’Ugaciz), tindrem una estona per fer un tomb pel seu casc antic (Kaleici), amb els seus carrerons i cases heretades del període Otomà.

Nit en hotel a Antalya.

Dia 8, 19/09. Antalya- Istanbul.

Agafarem un avió de bona hora i arribarem a Istanbul al matí. Trasllat al nostre hotel al cèntric barri de Sultanahmet. Ens espera una ciutat encisadora, monumental, captivadora tant per la majestuositat de les seves grans mesquites com per l’encant dels seus petits racons i l’amabilitat turca. Visita guiada de la ciutat de la mà d’un guia turístic professional, que ens durà als principals monuments del centre històric: la Mesquita Blava, Hagia Sofia, l’Hipòdrom Bizantí, la Cisterna,…

Nit en hotel al cèntric barri de Sultanahmet.

Dia 9, 20/09. Istanbul i vol de tornada.

Al matí, trasllat a l’aeroport i vol de tornada.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Bons camins amb algun tram pedregós (terreny calcari), sense cap dificultat tècnica. Desnivells diaris mitjos + 300 m / – 380 m. Distància diària entre 9 i 24 km. Màxims desnivells de pujada diaris de /-650m (un dia). Mireu el detall diari al Dia a dia.

Es camina durant 5 dies. Un dia de navegació a la Costa Lícia i un dia de visita a Istanbul.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Documentació i Vacunes

A partir del 2 de Març del 2020, no cal tramitar cap visat per un viatge amb fins turístics com aquest. Sí que cal dur passaport amb una validesa mínima de 6 mesos.

No hi ha cap vacuna obligatòria. Per veure les vacunes recomanades, aneu a http://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPaises.do

Allotjaments

A Antalya, 2 nits en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Cirali, 2 nits en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Adrasan, 1 nit en hotel, en habitacions dobles amb bany.
A Ucagiz, 2 nits en hostal, en habitacions dobles amb bany.
A Istanbul , 1 nit en hotel al barri de Sultanahmet (centre històric), en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, no dubteu en consultar-nos-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel·lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol·liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com

Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.

Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Val molt la pena”

4 / 5 Jesús Jiménez

“Val molt la pena veure els llocs històrics visibles sota el mar cristal·lí.”


” Una experiència molt completa i recomanable!!”

4 / 5 Jordi Viloca

“Gaudir de camins per penya-segats, muntanyes, platges i cales d’aigües transparents… tot envoltat per restes d’antigues civilitzacions. Una experiència molt completa i recomanable!!”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram