31 Desembre 2024 – 2 Gener 2025

Cap d’any al Parc Natural del Cap de Creus i Cadaqués.

La Mediterrània espectacular entre cales i camins de ronda.

Nivell Baix

Caràcter: Moderat
Desnivells: 250-550m
Forma física: Activa / bona condició física

Estada

Hotel

314€

Entre la terra i el mar, el Cap de Creus és un espai molt especial i de gran bellesa. És pur Pirineu entre onades de mar, un indret únic al món per la seva fantasia paisatgística i la seva bellesa natural. La mediterrània en el seu punt més fascinant…

Àlbum de fotos 2018

Àlbum de fotos 2017

Àlbum de fotos 2016

Àlbum de fotos 2015

Àlbum de fotos 2014

boton_reservas_solo_pek

Punts Forts

 • Itineraris per alguns dels indrets més singulars del Parc Natural, les reserves naturals del cap Norfeu i cap de Creus i el Paratge de Tudela.
 • Coneixeràs els racons més amagats i espatarrants del Parc, com les cales Galladera i Portaló, de formes capritxoses i inspiradores per Dalí, l’ermita de Sant Onofré i la península de cap Norfeu. Lluny de la zona afectada per l’incendi del passat estiu. I si vols et podràs banyar… !!
 • Allotjament a un dels pobles de costa amb més encant, Cadaqués, en hotel familiar al mateix poble.
 • Conèixer, tot fent senderisme, un dels llocs màgics de les nostres contrades, el Cap de Creus i, per extensió l’Empordà, terra de mites i llegendes i de personatges d’una peculiaritat especial.
 • La bona combinació de mar i muntanya. Gaudint del bon caminar, la bona taula, el bon vi…

Dia a Dia

Dia 1, 31/12. Cala Montjoi i Cap Norfeu.

Dia 2, 1/01. De Port Lligat al far de Cap de Creus.

Dia 3, 2/01. Costa nord del Cap de Creus i Paratge de Tudela.

Dia 1, 31/12. Cala Montjoi i Cap Norfeu.

Trobada a Roses al matí. Primer itinerari al Parc Natural del Cap de Creus, sortint de Cala Montjoi direcció a Cap Norfeu. Passarem per cales com la de Calitjàs, la Pelosa, del Canadell i d’altres petites cales. Gaudirem d’un dels entorns més feréstecs de la costa catalana, el Cap de Norfeu, reserva integral i bellíssim mirador de la costa que ens envolta. Rodejats d’aigües d’un blau intens ens passejarem per una de les nostres joies geològiques i paisatgístiques més preuades. La tornada la farem per l’interior, amb la possibilitat de pujar al Puig de la Morisca. Trasllat en cotxes al nostre allotjament, a un dels pobles de costa més bonics, Cadaqués.

Celebració del Cap d’Any.

Desnivells aproximats: +550m / -550m. Uns 11km de distància.

Dia 2, 1/01. De Port Lligat al far de Cap de Creus.
Després d’esmorzar, sortirem a peu de Port Lligat, a Cadaqués. Anirem caminant fins al far del Cap de Creus, seguint en part el camí antic. S’Alqueria Petita i Gran, Cala Guillola, barraques de pescadors, parets de pedra seca… itinerari amb riquesa natural, paisatgística i històrica de la contrada i final espatarrant a la cova de S’Infern i la punta del Cap de Creus… més a l’est ja no podrem anar, ens trobem a l’extrem més a llevant del nostre país!

Desnivells aproximats: +350m / -350m. Uns 10km de distància.

Dia 3, 2/01. Costa nord del Cap de Creus i Paratge de Tudela.
Petit desplaçament amb cotxes fins a prop del Far i des d’allà, itinerari pel la meravella geològica del Paratge de Tudela, Cala Portaló, Cala d’Agulles i platja de Culip. Un paisatge sorprenent, de fantasies oníriques dalinianes i aigües transparents que banyen fons de marbre i roques que presumeixen de ser les més velles del Pirineu.

Desnivells aproximats: +200m / -200m. Uns 10km de distància.

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixen.

Nivell

Bons camins de muntanya i de ronda, generalment ben perfilats amb algun tram pedregós.

Mitjana diària dels desnivells, +370m/-370m. Desnivells màxims en un dia: + 550 m/ – 550 m. Recorregut màxim en un dia: 11 km

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Banyador, tovallola i xancles.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

314€

Suplement grup entre 6 i 11 persones: 25€

Suplement habitació individual: 80 € (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 6
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (2 nits). En hotel en habitacions dobles amb bany complert.
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Tramitació de permisos pel Parc Natural.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • El dos sopars.
 • Els pícnics, que podeu comprar a les botigues del poble o dur des de casa.
 • El transport d’anada i tornada.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

 

Transports

El dels participants. Quan us apunteu us demanem si teniu cotxe, i si voleu compartir les places a canvi de compartir les depeses del viatge amb d’altres companys d’excursió. Als que no disposeu de cotxe us passem els telèfons del conductors/es que volen compartir plaça per coordinar-vos. Us passarem les infos de la trobada per correu electrònic. Bonviure únicament coordina els cotxes dels participants per facilitar el transport, la nostra tasca d’organització tècnica de viatges GC 1829 comença en el punt de trobada abans de l’excursió a peu. Emprarem els cotxes per fer els moviments de travessa, coordinació i trasllat.

Allotjaments

En habitacions dobles amb bany, en hotel familiar al mateix poble de Cadaqués.

Possibilitat d’habitació individual (places limitades).

Si voleu més informació sobre l’allotjament, no dubteu en demanar-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Incloses en el preu: Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori l’assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança.

Opcionals: Si voleu ampliar les cobertures (d’accidents i/o de cancel·lació), nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Podeu consultar les cobertures de cada una de les pòlisses, a l’apartat “Assegurances”.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 80 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrès, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul·ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel·lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret–llei 23/2018, els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Magnífic”

5 / 5 Glòria Farrés

“El meu primer viatge amb Bonviure i ha estat magnífic: el Cap de Creus és un lloc espectacular, us el recomano, els companys i companyes molt agradables i un guia ben preparat professionalment i humanament. Ha valgut molt la pena!”


“Itineraris ben pensats”

5 / 5 Lídia Gaya

“Els itineraris estan ben pensats i l, extensió optativa a la Cova de l’ infern m’ ha semblat encertada. Es una sortida molt agradable i a l’abast de molts!”

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram