3 – 10 Setembre 2020

Açores: balenes, volcans i hortènsies.

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada

Hotel

1049 € sense vols

1289 € amb vols i sense taxes

Verdíssimes i amb tots els matisos de l’arc de Sant Martí en el terra volcànic les Açores ens faran gaudir de preciosos camins vorejats d’hortènsies.

Els senders sempre propers a l’oceà ens mostraran estanys maragdes que ocupen els craters apagats de bells volcans.

Coneixerem la seva rica flora –més de 850 especies- i sobretot gaudirem del contacte del mar i amb un xic de sort dels cetacis –més de 20 especies a l’illa-.

 

Àlbum de Fotos Estiu 2019 (1)

Àlbum de Fotos Estiu 2019 (2)


Àlbum de Fotos Estiu 2019 (3)

Àlbum de Fotos Estiu 2017 (1)

Àlbum de Fotos Estiu 2017 (2)

Àlbum de Fotos Estiu 2017 (3)

Punts Forts

 • Conegudes pel seu anticicló, les Açores són, de finals de Març a finals de Setembre, un paradís pels senderistes. Desnivells moderats amb un paisatge espatarrant de muntanya, mar, costa, estanys, prats i boscos.
 • Bonica arquitectura rural, gustosa gastronomia –com el “Cozido de Furnas” guisat amb el foc natural del magma de la terra.
 • Un paisatge natural de primera en que la flora i la fauna ben rica ens mostren un gran valor ecològic acompanyat per les sempre presents hortènsies que escampen els seus colors violes; l’indigo i cobalt de l’oceà i tota la gamma de colors terrosos de la terra volcànica.
 • Una gent acollidora i orgullosa del seu passat balener, pagès i pastor enmig de la immensitat, envoltats per catxalots, iubartes, dofins…
 • Els preciosos paisatges verdíssims d’estanys dins els craters volcànics.
 • Bonics camins entre prats i d’hortènsies florides vora el mar.
 • L’excursió per observar cetacis inclosa en el preu: dofins, balenes, catxalots, etc
 • Els banys tant en les piscines naturals de mar com els banys termals .
 • L’acolliment de la població, la seva arquitectura i gastronomia.

Dia a Dia

Dia 1, 3/09 Barcelona – Illa de São Miguel (Ponta Delgada).

Dia 2. 4/09 – Llacs de Sete Cidades i Ponta da Ferraria.

Dia 3. 5/09 – Lagoa do Fogo.

Dia 4. 6/09 – Ribeira Funda – Praia da Viola – Maia. Cha Gorreana.

Dia 5. 7/09 – Faial da Terra – Sanguinho. Terra Nostra Garden.

Dia 6. 8/09 – Vila Franca do Campo – Observació de Balenes.

Dia 7. 9/09 – Cràter de Furnas.

Dia 8. 10/09 – Ponta Delgada – Lisboa – Barcelona.

Dia 1. 3/09 – Barcelona – Illa de São Miguel (Ponta Delgada)
Vol Barcelona – Ponta Delgada. Trasllat en vehicle privat fins al nostre hotel on passarem les primeres nits. Ens instal.larem i farem el primer passeig per Ponta Delgada.

Allotjament en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 2. 4/09 – Llacs de Sete Cidades i Ponta da Ferraria
Després d’esmorzar un trànsfert d’una hora en vehicle privat ens portarà dins a la costa nord-oest de l’illa. Avui farem un itinerari des de Mata do Canario fins al poble de Sete Cidades, durant el qual podrem contemplar les impressionants vistes sobre Sete Cidades i els seus llacs, un enorme cràter amb dos llacs, un blau i l’altre verd. Durant el camí gaudirem d’un paisatge de pastures verdes, hortènsies florides i els tons blaus del cel i el mar.
Per la tarda visita a Ponta da Ferraria un dels espais de visita obligada de l’illa. En aquest lloc de la costa, el mar forma una petita piscina natural que s’alimenta d’una font termal. Podrem gaudir d’uns banys a l’Atlàntic en aigua calenta !

Desnivells aproximats: +200 m , – 500 m. Uns 12km de distància.

Allotjament en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 3. 5/09 – Lagoa do Fogo
Avui descobrirem el volcà més recent de l’illa: Lagoa do Fogo o Llac de Foc com diríem en català. Un llac d’aigües cristal•lines s’estén en el fons del cràter d’aquest volcà del que se n’utilitzen els recursos geotèrmics per generar electricitat. Envoltat de vegetació exuberant és un dels espais triats per nombrosos tipus d’aus com els xatracs -orenetes de mar- o les gavines.

Desnivells aproximats: +500 m , – 500 m. Uns 12km de distància.

Allotjament en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 4. 6/09 – Ribeira Funda – Praia da Viola – Maia. Cha Gorreana
Pel matí farem un trekking entre Ribeira Funda fins a Maia passant per Praia da Viola. Durant el nostre itinerari gaudirem d’un magnífic paisatge on , com en altres zones de l’illa, hi veurem molins d’aigua i cascades.
Per al tarda visita a la plantació de Te de Cha Gorreana. L’única plantació de te a Europa en funcionament des de 1883. Després d’un te de gust de les Açores, descobrim les plantacions.

Desnivells aproximats: +300 m , – 500 m. Uns 7km de distància.

Allotjament en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 5. 7/09 – Faial da Terra – Sanguinho. Terra Nostra Garden.
Després d’esmorzar trànsfert a l’extrem sud-est de l’illa, a on un camí en baixada ens portarà al costat d’antics molins i cascades abans d’arribar al petit poble de Sanguinho amb les seves cases de pedra. Antigament, a l’hivern, els seus habitants de Faial da Terra, vora mar, hi anaven a viure en ser una zona més protegida. Final de l’itinerari a Faial da Terra, poble amb una llarga tradició agrícola i pesquera.
Per la tarda, visitarem el Jardí Botànic Terra Nostra de Furnas que data del segle XVIII i que té un llac interior amb aigües termals.

Desnivells aproximats: – 400 m. Uns 6km de distància.

Allotjament en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 6. 8/09 – Vila Franca do Campo – Observació de Balenes
Dia dedicat a l’oceà omnipresent en les Açores. Ben d’hora pel matí observació de cetacis a bord d’un vaixell. Oportunitat d’observar una o més de les 20 espècies de cetacis que habiten les aigües de les Açores.
Un cop al port, un altre vaixell ens portarà fins a l’illot de Vila Franca do Campo. Situat a 1 km de la costa, aquest és un espai natural que ens ofereix una badia ideal per al bany i la pràctica de l’snorkel.

Allotjament en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 7. 9/09 – Cràter de Furnas.
Des del poble de Furnas pujarem al “Pico do Ferro”, mirador espectacular del llac, el poble i la vall de Furnas. Espatarrants vistes i bones fotos compensaran l’esforç de la pujada. El descens de retorn ens portarà fins a la riba del llac envoltada d’una vegetació exuberant. Donarem la volta sencera al llac fins arribar un altre cop a Furnas. Pel camí veurem el mètode tradicional de cuinar el “couzido”, enterrant les olles sota terra per aprofitar l’energia residual de l’activitat volcànica.

Desnivells aproximats: +400 m , – 400 m. Uns 12km de distància.

Darrera nit en Hotel a Ponta Delgada.

Dia 8. 10/09 – Ponta Delgada – Lisboa – Barcelona.
Trasllat a l’aeroport de Ponta Delgada i vol de tornada.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin

Itinerari

Nivell

Camins fàcils per senders fressats, sense cap dificultat tècnica.

Desnivells diaris mitjos al voltant de + 280m de pujada i -460m de baixada. Màxim un dels dies de +500m/-500m. Entre 6 i 12 km per dia. Al voltant de 3 – 4 hores de caminada efectiva (sense comptar aturades) diàries.

Un dels dies no es camina (observació de balenes).

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta per capes amb impermeable o paravent.
 • Barret, ulleres de sol.
 • Pals per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita i bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

1049 € sense vols.
1289 € amb vols i sense taxes.

Suplement per habitació individual : 210€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • Els vols d’anada i tornada entre Barcelona i Sao Miguel, via Lisboa, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (7 nits).
 • 4 sopars.
 • L’excursió en vaixell per l’observació de balenes i el trajecte en vaixell, el mateix dia, fins a l’illot de Vila Franca do Campo (Dia 6).
 • El dinar del Dia 6.
 • Tots els transports del grup necessaris per seguir el programa descrit el en Dia a dia. En mini bus privat.
 • El transport dels equipatges.
 • L’entrada al Jardí Botànic i a la plantació de Te Gorreana.
 • Els drets d’accès a la Lagoa da Furnas .
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (56€ a 4/11/2019).
 • 3 sopars (preu 15-25€).
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles (tret del dinar del Dia 6, que sí que està inclòs).
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

A Ponta Delgada, en hotel, en habitacions dobles amb bany.

Si voleu més informació sobre els allotjaments, consulteu-nos-ho. 

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol·licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Un destí sorprenent “

5 / 5 Sandra Oliver

“Les açores ha estat un destí sorprenent per la seva vegetació exuberant i pels seus menjars.També destaco la gran feina feta pel guia. “


“Una experiència per recomanar “

5 / 5 Àngels Santigosa

“Aquest viatge és una immersió en la natura exuberant de les Açores a través de rutes a peu boniques i diverses, amb molt contacte amb l’aigua i en companyia d’un guia de gran professionalitat i empatia. Una experiència per recomanar!( “


“Excel•lent viatge “

5 / 5 Cristina Reixach

“excel•lent viatge pels Bonvivants que busquin caminades fàcils, en un entorn idílic i ple de sorpreses, amb banys al final del dia. A destacar l’acompanyament del guia de Bonviure altament qualificat, que ajudarà que tot sigui més fàcil, i amb abundants explicacions sobre l’entorn que es visita “


“Molt aconsellable “

5 / 5 Jaume Garcia

“Molt aconsellable per la diversitat d’activitats i apte per a tothom “


“Una illa verdíssima”

5 / 5 Andrea Puig 

“Una illa verdíssima, amb cràters i llacs formidables, una vegetació exuberant, fent unes caminades molt diverses que et permeten cada dia conèixer un paisatge diferent de l’illa. Banys magnífics en aigües termals, al mar, en llacs, en gorgs… “

12-20/09/20. TURQUIA, COSTA LICIA i EGEU. Lycian Way. Final a Istanbul. 9 dies.

Hostal Hotel

Turquia, Costa Lícia i Egeu.

Lycian Way. Final a Istanbul.

9 dies

Del 12 al 20 de setembre


puntuacio_2

Més Info

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Instagram