13 – 19 Setembre 2020

Alenteixo, Algarve i Lisboa.
La Rota Vicentina, el millor sender mar i muntanya de la Península

Nivell Baix

Nivell Baix

Estada en itinerància

Hotels

999 € sense vols

1099 € amb vols i sense taxes

El clima atlàntic més benigne de tota la península amb més de 300 dies de sol a l’any ens acompanyarà direcció al far de Sant Vicenç, la veritable Finesterre europea.

La Rota Vicentina ens mostrarà els paisatges de costa més bells del sud d’Europa occidental sense urbanitzar.

Si et va agradar Menorca amb el Camí de Cavalls o el  Cabo de Gata aquest itinerari entre l’Alenteixo i l’Algarve t’encantarà. Calça’t les botes i posa’t el vestit de bany a la motxilla per gaudir els darrers dies d’estiu!!

Punts Forts

 • Camí històric entre platges immenses i penya-segats espatarrants, cap o ben poca urbanització.
 • Seqüència gustosa: bon esmorzar…sender…a la dreta l’inabastable oceà…a l’esquerra pastures verdíssimes…somriures en grup…després de la pujada un bany…pícnic vora el mar sota la pèrgola de la taverna…migdiada…de nou el sender…postes de sol cada dia sobre les aigües i els malves i rosats…bon sopar i bon descans….Bonviure !!
 • Alenteixo i Algarve no són el Cantàbric, la temperatura hi és més suau i els banys dins les seves ancorades platges a recer són molt gustosos. La fama dels seus tres-cents dies de sol junt amb el seu paisatge verd fan d’aquest recorregut l’ideal pel senderisme. La “Rota” ha estat distingit com a camí  “Leading Quality Trails – Best of Europe”.
 • Lisboa, hospitalària,  amb tot el seu encant d’antiga metròpoli oberta a tots els mars, encara conserva aromes musulmans al barri d’Alfama, on sentirem el “fado” i ens deixarem portar pels seus tramvies costa amunt i costa avall.
 • Bona logística: entrarem per Lisboa i sortirem per Faro, coneixent l’Alenteixo –la regió més carismàtica de Portugal i acabarem a l’Algarve, per gaudir de les seves  meravelloses platges entre penya-segats rogencs.

Dia a Dia

DIA 1, 13/09. Barcelona – Lisboa.

DIA 2, 14/09. Forte do Pessegueiro – Vilanova de Milfontes.

DIA 3, 15/09. El Litoral Atlàntic.

DIA 4, 16/09. Almograve – Zambujeira do Mar.

DIA 5, 17/09. El Cap de Sant Vicent.

DIA 6, 18/09. La Punta de Carrapateira.

DIA 7, 19/09. Penya-segats de Carvoeiro – Barcelona.

Dia 1, 13/09. Barcelona – Lisboa
Trasllat en bus privat al nostre Hotel. Dia per visitar Lisboa. Sopar lliure. Nit a Lisboa.

Dia 2, 14/09. Forte do Pessegueiro – Vilanova del Milfontes
Després de l’esmorzar, trasllat a Forte do Pessegueiro, on iniciarem el nostre camí fins a Vilanova del Milfontes per platges i penya-segats de somni. Sopar lliure. Nit a Vilanova.

Distància: 16 km. Desnivell: +170 m, -150 m.

Dia 3, 15/09. El Litoral Atlàntic
Avui iniciarem el camí des del nostre Hotel fins al poble pesquer de Almograve. Recorregut integrament pel litoral. Atlàntic pur. Sopar lliure. Nit a Vilanova.

Distància: 15 km. Desnivell: +90 m, -120 m.

Dia 4, 16/09. Almograve – Zambujeira do Mar
Utilitzant el bus, tornarem a començar el nostre passeig on ho vam deixar ahir, a Almograve, per dirigir-nos a Zambujeira do Mar. Els penya-segats alts i escarpats d’aquest tram, tot i estar exposats al vent salat i al tossut mar, són lloc de nidificació de més de 20 espècies d’aus.
Després de visitar el poble pesquer, ens dirigirem en bus fins a Sagres, lloc que serà el nostre camp base la resta del viatge. Sopar lliure. Nit a Sagres.

Distància: 22 km. Desnivell: +200 m, -190 m.

Dia 5, 17/09. El Cap de Sant Vicent.
Avui recorrerem el Cap Sant Vicent, on acabava la terra coneguda abans del viatge de Colom. Penya-segats i fortaleses. Sorra i roca … Sopar lliure. Nit a Sagres.

Distància: 12 km. Desnivell: +60 m, -80 m.

Dia 6, 18/09. La Punta de Carrapateira.
Avui caminarem entre Praia do Amado i Praia da Bordeira, recorrent tota la costa escarpada de la Punta de Carrapateira. Després d’un bany i un refresc a la platja, tornada a Sagres. Sopar lliure. Nit a Sagres.

Distància: 8 km. Desnivell: +80 m, -80 m.

Dia 7, 19/09. Penya-segats de Carvoeiro – Barcelona
No ens acomiadarem de Portugal, sense donar un llarg passeig en vaixell per poder veure els penya-segats de Carvoeiro des del mar, entrar en algunes de les seves coves i amb sort, veure algun cetaci nedar al costat de nosaltres.
Trasllat a l’aeroport de Faro per tornar a Barcelona.

 

Per tal de garantir la seguretat dels participants i el correcte desenvolupament de l’activitat, Bonviure es reserva el dret de modificar els itineraris si les condicions atmosfèriques o l’estat del terreny o qualsevol altra causa així ho requereixin.

Itinerari

Nivell

Camins fàcils i ben cuidats: senders, camins empedrats i alguna pista forestal.

Distàncies mitjanes de 15 kms diàris i desnivells mitjans de 150 m diàris en pujada i baixada. Màxima distància en un dia 22 kms.

Material

 • Botes de senderisme.
 • Vestimenta de muntanya per capes amb impermeable-paravent.
 • Gorra, ulleres de sol, cremes solars.
 • Bastons per caminar, recomanats.
 • Motxilla petita per les excursions.
 • Bossa de viatge on podreu posar la resta de la roba i objectes personals.
 • Banyador, tovallola i xancletes.

Setmanes abans del viatge us enviarem un llistat exhaustiu del material.

Preus

999 € sense vols.
1099 € amb vols i sense taxes.

Suplement per habitació individual: 290€ (places limitades, si us plau, consulta’ns disponibilitat).

Nombre mínim de participants: 8
Nombre màxim de participants: 17

Inclou

 • El vol directe d’anada entre Barcelona i Lisboa, i el de tornada entre Faro i Barcelona, sense taxes (només per l’opció amb vols inclosos, places amb vols inclosos limitades, consulta’ns disponibilitat).
 • Allotjament i esmorzar de tots els dies (6 nits).
 • El guia titulat de muntanya de Bonviure durant tota l’estada.
 • Tots els transports per terra necessaris per fer els itineraris de senderisme descrits en el Dia a Dia. En transport privat.
 • El transport dels equipatges.
 • L’excursió en vaixell del darrer dia.
 • Assegurança d’accidents a muntanya.
 • Assegurança bàsica de viatge i trekking.
 • Tastet de productes locals.
 • Direcció i gestió tècnica del viatge.
 • L’IVA.

No Inclou

 • Les taxes aèries (33€ a 29/11/2019).
 • Els sopars.
 • Els pícnics de migdia, que podràs comprar al mateix allotjament o a les botigues dels pobles.
 • Tot allò no especificat en l’apartat “Inclou”.

Allotjaments

Una nit a Lisboa, en hotel. Habitacions dobles amb bany.
Dos nits a Vila Nova de Milfontes, en hotel. Habitacions dobles amb bany.
Tres nits a Vila de Sagres, en bon hotel amb encant i molt bones vistes, a 5 minuts a peu de la platja i amb piscina i spa. Habitacions dobles amb bany.

Si vols més informació sobre els allotjaments, si us plau, consulta’ns-ho.

A l’hora de compartir habitació òbviament es prioritzaran les preferències personals de compartició (parelles, amics/gues, afinitats sorgides en el primer dia de coneixença, etc…). Si no hi ha cap preferència d’aquesta mena, el guia buscarà el consens dels participants per trobar la millor solució possible a la distribució, podent-se donar el cas d’alguna habitació compartida per persones de diferent sexe.

Assegurances

Bonviure inclou, en aquest viatge una assegurança d’accidents en muntanya, que cobreix únicament els primers auxilis i trasllat de l’accidentat a un centre hospitalari o mèdic (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). És una pòlissa de reemborsament que podeu emprar en cas d’accident, primer abonant els diners i després amb les factures i informe mèdic pertinent us retornaran les quanties incloses per l’assegurança. Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

En aquest viatge també està inclosa una assegurança bàsica de viatge i trekking (amb quanties de cobertura limitades i sense que s’inclogui a priori la assistència d’un acompanyant). Es necessari que en consulteu la cobertura clicant aquí.

Per aquest destí és molt recomanable disposar de la tarja sanitària europea, que abarateix costos d’assistència i estalvia tràmits. Aquesta tarja és gratuïta i es pot tramitar directament per internet (i es rep al domicili al cap d’uns dies). Aquí en teniu l’enllaç per si voleu més informació i sol•licitar-la: https://w6.seg-social.es/solTse/jsp/Entrada.jsp

Si voleu ampliar l’assegurança, nosaltres us ho podem gestionar: consulteu-nos les assegurances que us podem oferir.

Igualment, si esteu interessats en contractar una assegurança de cancel•lació del viatge, Bonviure us la pot proporcionar. Per tal que tingui validesa legal, cal que ens la sol•liciteu al mateix moment en què feu el pagament de la primera bestreta o com a màxim 4 dies més tard.

Reserves

Podeu fer-ho clicant al botó RESERVA que trobareu dins el viatge.
Per telèfon trucant al 93 823 0527 O BÉ AL 626 887 243.
Per e-mail escrivint a bonviure@bonviure.com
Contactarem amb vosaltres per e-mail o per telèfon i us direm si disposem de places per aquest viatge.
Un cop sapigueu si disposem de places en aquest viatge i voleu reservar-ne una/es cal fer un ingrés d’una bestreta de 300 € per persona al compte corrent que us indicarem.

Fet l’ingrés, envieu un mail a bonviure@bonviure.com o truqueu-nos per poder confirmar-vos que l’hem rebut. La resta de diners els ingressareu posteriorment, aproximadament un mes abans de la data de sortida. Quan ens apropem a la data del viatge, rebreu per mail les últimes informacions com el lloc i hora de trobada del grup, material que cal dur, el temps que es preveu etc.

A Bonviure realitzem la immensa majoria de viatges, també amb places inferiors a les mínimes. si vols, pots saber el nombre de participants apuntats en el moment de la teva reserva. Per la realització d’aquest viatge és necessita un grup mínim. En cas de no arribar a aquest mínim, o per alguna causa de força major, l’agència podrà a anul•ar el viatge fins a 20 dies abans de la sortida, quan el viatge és de més de 6 dies, i 10 dies abans de la sortida quan el viatge és de 2 a 6 dies. en aquest cas reemborsaríem al participant el total de les quantitats prèviament abonades a Bonviure.

En cas de cancel•lació per part del client s’intentarà ocupar la plaça amb un altre client per reduir al màxim les despeses que se’n puguin derivar. Consulteu les condicions generals de contractació.

Segons el reial decret –llei 23/2018 els preus establerts en el contracte només es poden revisar, fins a 20 dies abans de la sortida, per incorporar variacions del preu dels transports, inclòs el cost de carburant, les taxes i impostos relatius a determinats serveis i els tipus de canvi aplicats al viatge organitzat.
Bonviure GC 1829 no es fa responsable de les alteracions que puguin ocasionar-se en el programa i no assumirà les possibles despeses originades per vagues, retards, cancel•lacions o mal funcionament dels transports, inclemències climatològiques, estat de les carreteres, accidents, desastres naturals o qualsevol altra causa aliena a la responsabilitat de Bonviure.

GC-1829

Veure condicions generals de contractació

VisaMastercard

Pots pagar els nostres viatges amb targeta bancària.

Opinions del Viatge

“Per gaudir de la natura “

5 / 5 Mercè Garcia

“La ruta vicentina és espectacular, sol, vent, sorra, roca i mar. Per gaudir de la natura absolutament. “


“Sentir la bellesa del paisatge “

5 / 5 Teresa Luque

“Sentir la bellesa del paisatge constantement i sentir la bellesa de la força de l’Ocean Atlàntic, acompanyat per la cultura i exquisita cuina portuguesa”

12-20/09/20. TURQUIA, COSTA LICIA i EGEU. Lycian Way. Final a Istanbul. 9 dies.

Hostal Hotel

Turquia, Costa Lícia i Egeu.

Lycian Way. Final a Istanbul.

9 dies

Del 12 al 20 de setembre


puntuacio_2

Més Info

Bonviure Trek
GC1829

626 887 243
De dilluns a divendres de
09.00 a 14.00 h
16.00 a 18.00 h
bonviure@bonviure.com
08600 Berga - Catalunya

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i serveis del seu interès. En continuar amb la navegació entenem que accepta nostra Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Instagram